NIEUW

Teaser Teddyretraite

Straattheater

Beluister hier het nieuwste liedje van Lappie Lapstok - De Treuzelrock!

Evenement? Zie hier het aanbod op een rijtje:

Lappie Lapstok evenementenaanbod 2017.pd
Adobe Acrobat document 23.5 MB

Bibliotheek Damme, voorleesvertelling Het begin van de zee met Vinnie de Walvis

Vinnie ging voor ons op zoek naar het begin van de zee... Maar uiteindelijk vonden we hem samen met Kofi. Net als Kofi maakten we een schilderij van de zee. Het midden, het begin of het eind. We moesten kiezen, want de zee past natuurlijk niet op 1 schilderij. We hadden kindjes van 3 t/m 8 tijdens de voorleesvertelling in de Bibliotheek Damme! Wat waren ze geconcentreerd aan het werk, deze kunstenaars.

Voor de Nederlandse volgers: voorleesvertellingen worden regelmatig op scholen en bibliotheken gegeven in België. Een verteld verhaal, net een beetje anders gepresenteerd. Daarna volgt vaak een verwerking. Meer informatie over deze voorleesvertelling op de website onder Kunst & Educatie. Ook opdrachten op maat mogelijk.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0