NIEUW

Teaser Teddyretraite

Straattheater

Beluister hier het nieuwste liedje van Lappie Lapstok - De Treuzelrock!

Evenement? Zie hier het aanbod op een rijtje:

Lappie Lapstok evenementenaanbod 2017.pd
Adobe Acrobat document 23.5 MB

Op inspiratie-uitje naar Castlefest in Lisse! Dan kan je natuurlijk zelf niet achterblijven met een kostuum! Gelijk een nieuwe act bedacht!

Graag stel ik u voor: Madame Medaillon! Madame Medaillon deelt koninklijke onderscheidingen uit op uw evenement! U strijkt als de beste zakdoeken, u heeft het mooiste loopje of pakt keurig altijd een bescheiden hoeveelheid toiletpapier...? Dat verdient een koninklijke medaille tijdens een (mini) koninklijke ceremonie! Een humoristische straattheateract. Ze kan ook de lintjesknipceremonie koninklijk begeleiden bij een opening. Binnenkort te vinden op de website!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0