NIEUW

Teaser Teddyretraite

Straattheater

Beluister hier het nieuwste liedje van Lappie Lapstok - De Treuzelrock!

Evenement? Zie hier het aanbod op een rijtje:

Lappie Lapstok evenementenaanbod 2017.pd
Adobe Acrobat document 23.5 MB

Buitenspeeldag bij OC 't Kasteeltje Oostende! De Voetenvriendin behandelde alle voeten. En dat waren er veel!

De voetenvriendin onderzocht de voeten grondig en als ze een probleem vaststelde, bijvoorbeeld een jaloerse voet, een voetje die naar buiten wilde kijken, voeten die nog wat vitamientjes nodig hadden, voeten die het niet eens waren met de schoenkleur die ze moesten dragen, voeten die feestelijker de buitenspeeldag wilden beleven, etc. dan wist de voetenvriendin daar uiteraard een oplossing voor! Ga naar facebook van Lappie Lapstok om alle foto's terug te vinden.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0