NIEUW

Teaser Teddyretraite

Straattheater

Beluister hier het nieuwste liedje van Lappie Lapstok - De Treuzelrock!

Evenement? Zie hier het aanbod op een rijtje:

Lappie Lapstok evenementenaanbod 2017.pd
Adobe Acrobat document 23.5 MB

Videoclip in ontwikkeling

Voor voorstelling De Wensappel heb ik nieuwe liedjes geschreven, een daarvan is het lied 'Verdwaald'. Het is een aanstekelijk liedje en de kinderen zingen daarom zeker mee! Gisteren ben ik me Lennart en Rick op onderzoek uitgegaan in het bos, plekjes gezocht waar we met de poppen, het theater en kinderen kunnen filmen. Dat was leuk om te doen en we hebben al een beter beeld hoe we het gaan aanpakken. En als het clipje klaar is, dan kan je enthousiast het liedje in de klas meezingen! Naja, eigenlijk overal ;).

Commentaar schrijven

Commentaren: 0