Première Vintage Beach Photobooth!

For all the pictures: Click here.

 

Hier een voorproefje van de foto's genomen op Strandcamping Groede. Voor alle foto's: klik hier.

lappie lapstok, photobooth, vintage, festival

Reactie schrijven

Commentaren: 3
  • #1

    davis wilfred (dinsdag, 04 december 2018 04:42)




    Hallo, mijn naam is Amelia Deport. Ik heb zojuist een lening van 7000 EUR ontvangen van de heer Davis Wilfred. Neem contact op met hem voor hulp: daviswilfred18@gmail.com Vergeet niet hem te vertellen dat ik hem introduceer.

  • #2

    davis wilfred (zaterdag, 29 december 2018 20:41)

    mijn naam is Amelia deport ben erg blij vandaag, want ik heb mijn lening van 7000 euro gekregen van st james place wealth management, je kunt contact opnemen met agent Davis wilfred daviswilfred18@gmail.com voor meer info over hoe je je lening kunt krijgen, vergeet hem dan niet te vertellen ik stel je voor.

  • #3

    Joshua Benjamin (dinsdag, 30 augustus 2022 18:33)

    Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com