Het Bellenfeest

 

Met een vijver vol sop en een heleboel bellenstokken, maken we er een feest van!  Grote, kleine, lange, kronkelende, stijgende en knappende bellen! Iedereen mag op eigen risico proberen reuzenbellen te blazen, want het is wel een beetje verslavend. Je wilt natuurlijk steeds een mooiere en grotere bel maken.

Te boeken voor events als dagdeel, verder in combinatie met een andere activiteit of vanaf 3 uur. Je kunt het ook zien als een workshop reuzenbellen blazen!

 

Leeftijd? Van 3 t/m 111 jaar. Te boeken voor de maanden april t/m september.

 

Let op, enkel in combinatie met

* een schoolvoorstelling te boeken. Dus na de voorstelling nog 2 uur bellen blazen. Ideaal voor kleuterfeesten, schoolreizen op school.

* of op een evenement in  combinatie met een dagdeel van een andere activiteit (dus bijv. een dagdeel weaving & tegelijkertijd een dagdeel bellen blazen uitgevoerd door een van de assistenten of een dagdeel straattheater & tegelijkertijd een dagdeel bellen blazen.

Tarieven

 

Hieronder treft u de verschillende opties voor o.a. scholen en events.

Tarieven voor scholen gelden ook voor kinderdagverblijven, stichtingen van goede doelen, ziekenhuizen, bibliotheken  op schooldagen (niet tijdens schoolvakanties). Enkel deze prijzen zijn inclusief btw vermeld.

Reiskosten: 40 cent per km, waarvan 15 gratis. Reiskosten excl. btw (6% B, 9% NL)