Figure Weaving XL

 

 

Of het werk mag blijven hangen? Jazeker, met deze activiteit kan iedereen lekker weven en knobbelen... maar je hebt ook nog eens een leuk eindresulataat wat kan blijven hangen. Op grote stroken kippengaas (gespannen tussen bomen of palen) en losse  kippengaas  figuren kunnen de deelnemers vrij weven met gerecyclede gekleurde touwen.  Waar de een eindigt, kan de ander  verder...  Samen weven, ieder aan een kant van het kippengaas is superleuk! Ben jeook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Ons aan een thema houden kan natuurlijk ook! Denk aan het thema dieren of vakantie: we tekenen samen een strand vol zomerse taferelen of wie ontwerpt het lekkerste ijsje? Het leuke is dat het voor alle leeftijden geschikt is, jonge kinderen tekenen onderaan, oudere kinderen bovenaan. Zo breng je ook nog de tekenontwikkeling van de leefitjden in kaart. En die gigantische dromenvanger die we met zijn allen hebben gemaakt, hangen we uiteindelijk  in een boom! Wij krijgen er in ieder geval geen genoeg van!

 

Leeftijd? Zelfstandig voor kinderen die knoopjes kunnen maken,  peuters en kleuters kunnen deelnemen samen met ouders. Geschikt voor zowel jonge en oudere kinderen als volwassen.

Waar? Geschikt voor binnen én buiten

Hoe? Er wordt een strook kippengaas gespannen tussen 2 bomen of palen. Minimaal om de 3 meter een paal of een boom. Ook worden er grote kippengaas figuren voorzien waar groepjes of duo's aan kunnen werken.  U zorgt zelf dat er een geschikte plek is om te weven, door eventueel palen in de grond te plaatsen. 

 

Voor vragen en boeken  klikt u hier.  Hieronder leest u meer over de prijs.

 Tarieven

 Voor kinderfeestjes (verjaardag, communie/lente, privéfeest) gelden andere tarieven en minimum aantal uren, ga hiervoor naar Kinderfeestjes.

 

FESTIVAL PRIJS OP MAAT

 

Kosten scholen, bibliotheken en jeugddiensten (ma-vr) inclusief materiaal:

(m.u.v. weekenden en  vakanties, dan geldt het festivaltarief)

Kippengaas 6 meter breed en inclusief max. 3 grote losse figuren waar kinderen aan kunnen werken. Extra meters en kippengaasfiguren zijn tegen een meerprijs vooraf bij te bestellen, voor grote groepen of speciale thema's.

 

Minimum facturatie: 4 uur voor festivals, dorpsfeesten, etc.

                                2 uur voor scholen, kinderdagverblijven etc.

 

€ op maat

 

€ 250 voor 2 uur.

 

extra uren

€ 100 p/u

 


 

 

Keuze uit:

-       Verschillende kleuren touwen van gerecycled (t-shirt) materiaal

-      Enkel stroken kippengaas of ruimtelijke figuren of een combinatie hiervan

-     Verschillende thema's

 

Technische fiche:

-       Speeloppervlak:. Afhankelijk van wens, locatie, groepsgrootte

-       Binnen en buiten speelbaar (bij droog weer)

-       60 minuten vooraf aanwezig. 30 minuten opruimen.

-     Er dienen bomen of palen te zijn om de strook kippengaas tussen te spannen. Om de 3 meter een paal of boom. U kunt evt. zelf palen in de grond slaan indien er geen bomen zijn. Klimrekken op scholen zijn soms ook geschikt.

 

 

De prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding en 6% (B) of 9% (NL) btw. Nederlandse scholen en buitenschoolse opvang zijn op maandag t/m vrijdag vrijgesteld van btw.

40 cent per km gerekend vanaf  Westkappele (België) of Krepelstraat, Sluis NL (de kortste route), Komen wij met 2 personen: 50 cent per km.

Voor scholen, bibliotheken en jeugddiensten de eerste 15 km gratis.