lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix

Photobooth Standbeeld

 

Altijd al eens een standbeeld willen zijn? De eye-cather zijn van een plein, niks moeten, in de buitenlucht met vogels als gezelschap? Dit is je kans! Ga op de foto als standbeeld en sta ook gerust een tijdje stil om van je roem te genieten.

 

Leeftijd? Vanaf 4 jaar. Voor zowel kinderen als volwassenen.

Waar? Evenementen, feesten, etc.

Hoe? Afhankelijk van je maat, krijg je een bepaald kostuum. Trek deze over je kleren aan. Als je durft ook wat bijpassende schmink. Kies een titelbordje uit, neem plaatst op de sokkel en  leef je in je karakter!

Goed doel? Organiseert u een evenement voor een goed doel? Dan kan deze activiteite ook veranderen in een korte workshop voor kinderen, waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Er zijn allerlei variaties te maken op de huidige kostuums d.m.v. attributen, titelbordjes, pruiken en hoeden.. Momenteel in de collectie: kostuums uit de tijd van Michiel de Ruyter en  Cornelis Tromp, vrijheidsbeeld, goochelaar, vicking, soldaat, prinses, kapitein, Parisienne, heks, oude man, piraten en kapiteinen,  etc.

 

Een workshop levend standbeeld kan uiteraard ook, als animatie of als workshop. Klik hier.

 

Voor vragen en boeken  klikt u hier.  Hieronder leest u meer over de prijs.