Spelregels i.v.m. de coronamaatregelen:

- Het aantal kinderen dat u kunt uitnodigen is wat lager dan anders. Max. 10 kinderen. Advies: enkel kinderen uit de klas van de jarige + de eigen broertjes of zusjes. 

- Bij mooi weer is het buiten te doen, bij slecht weer zet u een grote open partytent in de tuin of staan we onder het afdak. Niet binnen, zolang er nog allerlei maatregelen zijn.

- U zorgt ervoor dat de kinderen bij binnenkomst en tussen de activiteiten door de handen wassen.  Uiteraard blijven kinderen die verkouden of ziek zijn thuis.

- Lappie Lapstok houdt steeds gepaste afstand, kinderen gebruiken elk aparte stokken.

 

- Betalen doet u vooraf om de boeking te bevestigen. Indien door de corona maatregelen het niet mogelijk is om de activiteit door te laten gaan, dan geldt bij overmacht dat 30% van de kosten gefactureerd worden. Heeft u al betaald, krijgt u uiteraard het restbedrag terug.

- In Vlaanderen gelden andere corona-regels dan in Nederland. U houdt zich aan het advies van uw thuisland.

- Kinderfeestje kan weer in Nederland? https://go-kids.nl/amsterdam/blog/kan-kinderfeestje-na-versoepeling-corona-maatregelen

- Waarom staat er 'vanaf'? Wilt u extra tijd bijboeken, dan kan dit! Ook is de duur van de activiteit bij weaving afhankelijk van de leeftijd. Figure weaving, daar kunnen 11 en 12 jarigen zich wel 2 uur zoet mee houden. 2 uur komt op 150 euro.