Sprookjesboos

 

 

 

Duur? 1 uur of langer, kan uitgebreid worden tot 5 lesuren + eindpresentatie. Kleuterleeftijd max. 45 minuten per hoofdstuk. Lesuren worden niet achter elkaar gespeeld. Dus of een pauze ertussen of een volgende dag/week.

Leeftijd? vanaf 4 t/m 7 jaar

Hoeveel? Scholen max. 30 kinderen. Andere locaties  max. 20

Speeloppervlak? min. 25 m2

 

 

Tim vindt sprookjes saai, want sprookjes zijn saai en niet spannend! De sprookjes hebben dit gehoord en besluiten hem het tegendeel te bewijzen. De volgende dag staat zijn bed plotseling in het bos met aan zijn voeteind een rode kap en een mand met een briefje. 'Lieve Tim, ik ben gevangen genomen. Kom je redden? Roodkapje'.

 

Een zot sprookjesavontuur met o.a. reuzen die zichzelf voor het eerst in de spiegel bekijken, schatkisten, kabouters en een afwasspel,  het verslaan van draken  zonder zwaard, laffe prinsen,  een heksenfeestje en honderden prinsessen die klaarliggen om wakker gekust te worden.....

 

Een workshop waarbij de kinderen kennismaken met toneelspelen of ook wel drama. In de geleide vertelling zijn allerlei drama-activiteiten verwerkt, waardoor de kinderen al spelenderwijs ervaring opdoen met verbeelden, samenspel, improvisatie, stem, personages, vergroten/verkleinen en uitbeelden. Elke les wordt er een nieuw hoofdstuk direct door de kinderen uitgebeeld, m.b.v. elementen van papier.

 

Afsluitend optreden (optie) 20 tot 30 minuten (afhankelijk van aantal lessen en groepsgrootte)

 

 Tarief

 

Voor kinderfeestjes (verjaardag, communie/lente, privéfeest) gelden andere tarieven en minimum aantal uren, ga hiervoor naar Kinderfeestjes.

 

Workshop Sprookjesboos

 

 

1 uur (los uur in combinatie met andere activiteit of in het veelvoud te boeken)

2 uur

Extra uren

Optreden voor ouders (direct na de laatste les) + muts 1 euro per kind.

 


 

 

 

 

 

€ 75,-,

€ 150,-

€ 45,-

€ 45,-

De prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding 40 cent per km (vanaf Westkapelle (België) of Krepelstraat, Sluis NL), waarvan de eerste 15 km gratis. Exclusief  6 % btw. Scholen zijn in bepaalde gevallen vrijgesteld van btw.

 Indien u meerdere activiteiten boekt, zijn er soms kortingen mogelijk of is de tijdsduur aan te passen. Informeer hier gerust naar. Eventuele kortingen alleen geldig op dezelfde dag.

 

* Lees hier de aanvullende voorwaarden en download de prijslijst van het volledige aanbod.

 

Voor meer informatie of boeken klik hier.

Liever een volledige voorstelling maken in een paar middagen? Klik hier.