Workshop  Poppentheater

 

Leeftijd? 5 t/m 10 jaar

Hoeveel?  max. 20 kinderen

Totale duur? 75 min. Bij kinderen van 5 t/m 7 jaar, incl. vrij spelen met de poppenkasten. Vanaf  8 jaar alleen workshop.

Oppervlakte? een klaslokaal of gymzaal (of buiten bij mooi weer)

 

Met een minivoorstelling met marionetten wordt de workshop geopend verklaard! Theater is net alsof doen. Dit gaan we eerst even oefenen met dramaspelletjes. Daarna is het tijd om kennis te maken met de poppen. Je bedenkt natuurlijk zelf een stem, karakter en een naam voor je pop. En hoe zit het dan eigenlijk met een verhaal voor een publiek? Een verhaal zonder probleem, is geen leuk verhaal... En zijn we goed verstaanbaar? Laten we meteen even oefenen. Als afsluiting krijgen de kinderen een opdracht om een mini-voorstelling te maken a.d.h.v. opdrachtenkaartjes en rekwisieten (kleine voorwerpen voor de poppen). En dan mogen de gordijnen nu open! Vergeet het publiek niet te applaudisseren? 

 

Per tweetal een poppenkast en meerdere poppen.

 

Een workshop poppentheater in combinatie met een voorstelling van het rijdend marionettentheater? Dit is mogelijk!

 

 

 Tarieven

 

Voor kinderfeestjes (verjaardag, communie/lente, privéfeest) gelden andere tarieven en minimum aantal uren, ga hiervoor naar Kinderfeestjes.

 

Workshop poppentheater 75 minuten

In combinatie met een voorstelling

 

In het meervoud of in combinatie met een andere activiteit

 

 

 

€  75,-

 

 € 75,- p/u

 

De prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding en 6% (B) of 9% (NL) btw. Nederlandse scholen en buitenschoolse opvang zijn op maandag t/m vrijdag vrijgesteld van btw.

40 cent per km gerekend vanaf  Westkappele (België) of Krepelstraat, Sluis NL (de kortste route),

waarvan de eerste 15 gratis.