Lappie Lapstok - aanbod voorstellingen.p
Adobe Acrobat document 5.2 MB
Folder aanbod Lappie 2017-2018.pdf
Adobe Acrobat document 26.5 MB

Even voorstellen

 

Lappie Lapstok speelt interactief en muzikaal poppentheater in Vlaanderen en Nederland. Verbeelding en verhalen voor de peuter- en basisschoolleeftijd in de vorm van voorstellingen, vertellingen en educatieve workshops.  Ook pubers worden uitgedaagd tijdens dramaworkshops en projecten op maat. *Voor evenementen en feesten  is het aanbod ondertussen rijk aangevuld met humoristisch straattheater, photobooths en animatie voor jong en oud. De nadruk ligt bij elke activiteit zoveel mogelijk op verbinding,  zelf ontdekken, humor,  sociaal-emotionele en/of kunsteducatieve inhoud en dat alles liefst in een vintage jasje. Dit vanwege de liefde voor spullen met een eerder leven en vanuit een ecologische visie.

 

 

 

Wie is Lappie Lapstok? 

 

Mijn volledige naam is Marisa Laperdrix*. Mijn liefde voor theater, zingen en het onderwijs, combineerde ik als basisschoolleerkracht  in de vorm van educatieve projecten.  Dankzij vakintegrerend te werken,  konden methodelessen worden vervangen en de kunstvakken breed aan bod komen.  Tijdens de opleidingen Docent Drama (Arnhem) en Kunstwetenschappen (Gent) proefde ik van het kunstwereldje en besloot ik naast het lesgeven, zelf te gaan spelen, regisseren, verhalen en liedjes te schrijven. Begin 2015 werd de  sprong naar zelfstandige gemaakt en sindsdien wijd ik mijn tijd en ideeën volledig aan Lappie Lapstok.  Hierdoor zijn er ook fijne samenwerkingen tot stand gekomen.  Zo laat ik mij geregeld coachen/inspireren door Johnny de Meyer, regisseur en organisator van Klein Festijn (kindertheaterfestival te Gent), theatermaker en regisseur Rini Fenijn (Ferini) en bij grote opdrachten neem ik enthousiaste assistenten mee om mij te ondersteunen. Momenteel oriënteer ik mij op het vaker inzetten van assistenten voor de animatiekant, zodat ik kan voldoen aan de wensen van de klant binnen en over de grens. Uw wens is mijn ... plezier!

 

 

Met vriendelijke theatergroet,

 

 

Marisa Laperdrix

 

 * Dankzij mijn Nederlandse diploma leraar basisonderwijs heb ik zowel ruim ervaring in het werken met kinderen van 4 t/m 12 jaar.  Met het vak drama heb ik ook ervaring in het middelbaar onderwijs.

 

* Je spreekt dit uit als 'Laperdrie', wat 'de patrijs' in het Frans betekent.