wo

24

okt

2018

Trailer meespeelvoorstelling Droomzcuhten

De meespeelvoorstelling staat nu ook op beeld! Kijk voor informatie bij workshops!

za

06

okt

2018

Interview RTV Scheldemond

ma

30

jul

2018

Retro sur Mer, foto's Natalie Luys

Afgelopen zaterdag liep de Teddyretraite rond op Retro sur Mer, Wenduine / De Haan. Daarna konden de kinderen ook nog reuzenbellen blazen. Ondanks de harde wind, zijn er toch mooie bellen gemaakt!

wo

25

jul

2018

4 x De Slissende Sleutel op Bokrijk, Genk. In samenwerking met Opendoek!

za

21

jul

2018

Zomerfair Oostburg met de Teddyretraite, voorstelling De Wensappel en reuzenbellen blazen

wo

18

jul

2018

Figure Weaving op strandcamping Groede

zo

01

jul

2018

Retro Jardin Dies, photobooth Vintage Beach

Het volledige album is op facebook te vinden.

zo

17

jun

2018

Action Weaving, Buskruid Ekeren

vr

15

jun

2018

De laatste toneelles van dit schooljaar! Lekker gek!

do

14

jun

2018

Gastles clownerie van Latzi Jones

ma

11

jun

2018

Statue Festival Domburg - Strandkriebels

Strandkriebels stond afgelopen weekend in Domburg! Ondertussen is er beeldmateriaal en wat een leuke verrassing... de troubadour Jan Willem van Opstal ondersteunde mijn act met accordeonmuziek!

 

 

 

Foto's met dank aan Rob Vermaas!

ma

11

jun

2018

Op de Domburgse duinen

do

07

jun

2018

workshop drama 'Sprookjesboos'

 

Tim vindt sprookjes saai, want er is niks spannends aan! Dat heeft het sprookjesboek gehoord en besluiten hem het tegendeel te bewijzen. De volgende dag staat zijn bed plots in het bos met aan zijn voeteinde een rode kap en een mand met een briefje. Dan begint zijn avontuur....

 

In april verzorgde ik workshops voor Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen. De lessenserie Sprookjesboos werd aangeboden aan kinderen uit groep 3 en 4 (1 en 2e leerjaar).

Komend schooljaar kunnen scholen deze workshop boeken bij Centrum KCE Oosterschelderegio of KE Walcheren. Via deze website is de workshop ook te boeken door scholen in Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen.

 

Een enkel les is mogelijk, maar een serie tot max. 5 lessen met evt. eindpresenatie behoort ook tot de mogelijkheden. Leeftijd 4 t/m 7 jaar.

 

Een zot verhaal met o.a. reuzen die zichzelf voor het eerst in de spiegel bekijken en zich afvragen wie de lelijkste van het land is , lopen door het griezelige beeldenbos, het openen van geheimzinnige schatkisten, het verslaan van draken die met 1 oog open slapen en dat zonder zwaard, laffe prinsen hun moed terugvinden, een heksenfeestje verstoren en honderden prinsessen wakker kussen......

di

05

jun

2018

Nieuwe poppen door Jan Zalud voor nieuwe voorstelling

Mag ik je voorstellen aan Daan en popnogzondernaam (de grote gaat meerdere rollen spelen)? Van poppenmaker Jan Zalud kreeg ik de foto van onze eerste kennismaking in Manchester afgelopen donderdag! Een bijzondere ontmoeting met de poppen en met Jan. De poppen zijn speciaal voor de volgende voorstelling gemaakt en ik kan niet wachten om met ze te spelen! Ondertussen zijn ze gezellig in Sluis. 

Nieuwsgierig naar het werk van Jan Zalud? http://www.janzalud.co.uk/

di

05

jun

2018

Samenwerking met Productions & Zonen

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer gespeeld als gastspeler bij Productions & zonen. Dat is elke keer een groot feest en daarom leek een samenwerking ons wel leuk. De kleutervoorstelling 'Het olifantenlied' van Productions & Zonen is binnen korte tijd ook op de website te vinden.

 

Loulou en Lili proberen het olifantenlied te zingen, maar dat is nog niet zo makkelijk. 'Oli oli oli oli oli oli olifanten .... lusten graag bananen en hangen in de takken! 'Wat zingen ze nu? Kunnen ze met de hulp van de kinderen het lied tot een goed einde brengen?

 

Vanaf 3 jaar. De voorstelling duurt max. 15 minuten en is (liefst in het meervoud) al  via  lappielapstok@hotmail.com  te boeken, informeer gerust!

wo

16

mei

2018

Méér muziek in de klas - auditie Dordrecht

Groep 7 van de basisschool de Burcht-Rietheim Oost-Souburg deed mee met hun eigen versie van de cupsong tijdens de audities voor het tv-programma Lang Leve de muziekshow! Wat deden ze het goed, met als verrassing een solo op de saxofoon. Ik coachte de klas als Vliegende Brigadier van Méér muziek in de klas. Mede dankzij de enthousiaste juf Jolanda werd het een verrassende compositie! 

Foto: Méér muziek in de klas www.meermuziekindeklas.nl

za

12

mei

2018

Action Weaving Potgrondfestival Berendrecht

za

05

mei

2018

Photobooth Huge News- Bevrijdingsfestival Zeeland

De photobooth Huge News was een huuuuuuge succes op Bevrijdingsfestival Zeeland Vlissingen. Onderteken in de oval office je eigen executive order en trek je van het parlement niks aan. En show it to the world! Er een beetje Trumps bij kijken mag natuurlijk ook. Wat kwamen er mooie wetten voorbij! Altijd gratis ijs, niet langer dan 2 uur naar school, bevrijd alle varkens uit hun hokken, kinderen mogen wonen in de dierentuin....

Deze photobooth is nog steeds te boeken!

vr

27

apr

2018

Koninklijke ceremoniemeester deelt Koninklijke lintjes uit op Koningsdag in Oostburg

In opdracht van de Stadsraad Oostburg deelde de Koninklijke ceremoniemeester lintjes uit in Oostburg.

Zo werden er lintjes uitgedeeld voor allerlei uitzonderlijke talenten: wie is de clown of het uilskuiken van Oostburg, wie heeft er thuis de broek aan, heeft het meeste talent voor het bedienen van de schuurspons of is zeer getalenteerd in het laten hangen van een lege wcrol. Het koffertje was gevuld met deze bijzondere lintjes en nadat iemands uitzonderlijk talent werd onthuld door de aanvrager van het lintje,  werden de lintjes uitgedeeld tijdens  een plechtig, koninklijk moment.

 

Deze humoristische straattheateract is binnekort ook op de website te vinden!

zo

22

apr

2018

Theaterklas speelt Wijs Eiland in het Ledeltheater

Wat een opkomst 22 april en wat deden ze het leuk! Trots op mijn theaterklas!

Foto's Lieselore Bosmans Photography

zo

01

apr

2018

Teddyretraite voor de winkelgalerij Cadzand-Bad, tijdens paasmarkt

Foto Cadzand-online door Carlo Ultee!

za

17

feb

2018

Valentijn Photobooth, kindertheaterfestival Klein Festijn

Valentijn Photobooth op Kindertheaterfestival KLEIN Festijn: minderjarige aanzoeken, premature casanova's deden een oproepje in het kader van Minder Tinder, liefdesverklaringen aan knuffelberen, bruidsmeisjes die eens zonder de schaduw van de bruid konden shinen, liefdevolle families en de happy single kleuter. Daarnaast kon je de 14e  trouwen met je wie je wil, zoveel als je wil en met leeftijdsverschil. Andere dagen enkel legale praktijken.

Voor alle foto's, klik hier.

di

26

dec

2017

De tijdhandelaar in Oostburg!

De tijdhandelaar verschijnt in dorpen en steden vlak voor en na het nieuwe jaar. Zijn al je wensen of voornemens uitgekomen in het jaar 2017 of heb je nog wat extra dagen nodig? De tijdhandelaar geeft u graag wat extra dagen door uw nieuwjaarswekker wat later af te laten gaan. Heeft u het gehad met 2017 en start u z.s.m. met 2018 voor een nieuwe start, geen probleem... u kunt gelijk het nieuwe jaar ingaan!

do

21

dec

2017

Nieuwe teaser Droomzuchten!

do

21

dec

2017

Madame Tic-Tac en de mannen van Trendlook / Hair 4 you.

do

21

dec

2017

Winterfair Oostburg - Madame Tic-Tact kerst. Draai aan haar sleutel en ze komt eventjes tot leven. Net zolang als dat het kerstmuziekje uit haar klok klinkt!

wo

20

dec

2017

Xmas Shoppingnight Hulst

zo

26

nov

2017

Evaluatie voorstelling De Wensappel door leerkrachten van de Zonnekesschool Hemiksem! Wat leuk om te lezen. :)

Om in 3 woorden te zeggen : "Voor herhaling vatbaar!"

Ik vind het super goed gedaan en alle kids waren goed mee. Goede afwisseling tussen kijken en iets doen.

Echt knap!

 

Groetjes,

Ann

 

 

 

Ik vond het toneel heel goed. Was een een leuke manier gebracht. Mijn klas was enorm betrokken gedurende die 50 min. Wat toch al wel lang is.

Het leuke eraan was dat er voldoende variatie was tussen kijken, meezingen, meedoen, uitgekozen worden om iets vooraan te doen, …

 

Groeten,

Laura

 

 

 

Ik vond het super, kan er niets op aanmerken!!!

 

Groetjes,

 

Caroline

 

Hoi,

 

 

Ik vond het heel fijn, leuke liedjes die blijven hangen. Misschien volgend jaar haar nog eens vragen als ze een nieuw stuk heeft?

 

Groetjes Nathalie

do

09

nov

2017

Kindertheaterfestival Klein Festijn - Griezelfestival

za

04

nov

2017

Droomzuchten op Klein Festijn, kindertheaterfestival Gent

vr

03

nov

2017

Kinderfeestje met De Wensappel en handpoppen maken

di

12

sep

2017

Teaser straattheateract De Teddytretraite

Deze gepensioneerde beren zijn met hun verzorgster op pad. Een frisse berenneus halen en  weer even onder de kinderen. Maar er gaat ondertussen van alles mis! Een oor moet terug worden aangenaaid, een poot heeft een nieuw verbandje nodig en misschien moet er wel een aan de beademing!  Kunnen de kinderen de zuster helpen? Even knuffelen mag natuurlijk ook, dat zijn ze nog niet verleerd! Wie goed oplet, krijgt ook heel wat te horen over het leven van deze beren en krijgt misschien ook nog wat tips mee voor zijn knuffel thuis. Wie heeft geholpen krijgt natuurlijk een berenmedaille! En zijn de papa's het knuffelen al verleerd?

Beeldmateriaal Lennart Gosman / Edit: Lappie Lapstok

ma

11

sep

2017

Teaser straattheateract Madame Tic-Tac Kerst

ma

11

sep

2017

Nieuwe posters voor de voorstellingen!

De voorstelling De Slissende Sleutel heeft uiteindelijk ook een poster gekregen! Illustrator Coen Hamelink heeft weer zijn talent ingezet. De voorstelling De Slissende Sleutel is ook als Sinterklaasvoorstelling te boeken: Pakjespaniek! Zo heeft u altijd leuk promotiemateriaal bij uw voorstelling.

za

26

aug

2017

Hulster Vestingdagen, photobooth standbeeld

za

26

aug

2017

Photobooth Vintage Beach tijdens Park van Eden, Wilrijk (B)

 

Wilt u uw foto terugvinden van afgelopen zondag? Klikt u hier!

Stuur een mailtje naar lappielapstok@hotmail.com met het fotonummer en u krijgt ze via de mail gestuurd. Op www.facebook.com/lappielapstoktheater zijn ze reeds te downloaden!

wo

09

aug

2017

Opdracht op maat: Kinderkrant voor Weitjerock

Interview artiesten, sta zelf op de voorpaginafoto, kondig nieuw talent aan, verzamel handtekeningen, schrijf een recensie en meer! Een echte Weitjerock Kinderkrant. Bedacht en ontworpen door Lappie Lapstok!

do

03

aug

2017

Zomeroptredens staan in de krant!

di

01

aug

2017

Madame Tic-Tac op de avondmarkt Sluis

do

27

jul

2017

Wat een fijne reacties op de premiere in het gastenboek van Klein Festijn!

vr

21

jul

2017

Premiere theaterversie Droomzuchten op Kindertheaterfestival Klein Festijn Xl, Gentse feesten!

do

13

jul

2017

Speelwerking Kwiplus, jeugddienst Brugge - workshop levend standbeeld

za

08

jul

2017

Centree Openlucht Retrocafé in Zierikzee

Foto's Manuel Noya / Abu Image in opdracht van Meet Me Events

zo

11

jun

2017

Nieuw levend standbeeld: Strandkriebels , foto gemaakt tijdens het NK living statue in Valkenburg, fotograaf Hans Lammeriks

zo

21

mei

2017

Eindeloos Eiland Festival, Wissenkerke Zeeland, kindertheate ren reuzenbellen blazen

Wat een leuk festival... geniet van allerlei kunsten! www.eeffestival.nl

Foto's van Anneke Ruijsbroek en Mischa de Muynck / Eindeloos Eiland Festival!

vr

12

mei

2017

Foto's van Matz Photography tijdens de familiedag van VZW Boven de wolken. Bedankt! Leuk!

www.thematz.com Fotograaf

www.bovendewolken.com 

reuzenbellen blazen, kinderanimatie, lappie lapstok, kinderfestival, foodtruckfestival, kunstenfestival
0 Berichten

vr

05

mei

2017

Vrijheidsmuur bouwen tijdens Bevrijdingsfestival Zeeland, Vlissingen!

De kinderen bouwden met Lappie Lapstok een muur met een boodschap, een muur die verbindt, waar je vrolijk van wordt, waar je omheen kan lopen en die na een paar uur gewoon weer wordt afgebroken! Dat is een leuke muur!

0 Berichten

wo

12

apr

2017

Voorleesvertelling en voorstelling in bibliotheek De Haan in samenwerking met De Kellehet & het OCMW

tok, kindertheater, bliblitoheek, poppentheater, kinderfestival

zo

26

mrt

2017

Droomzuchten op basisscholen De Sint Jan en Van Dale in Sluis!

Lappie Lapstok gaat momenteel langs 87 kleuterklassen in Zeeuws-Vlaanderen voor de cultuurmenu's van Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen.

0 Berichten

wo

22

mrt

2017

Vinnie en het begin van de zee, voorleesvertelling met workshops voor Jeugddienst Zedelgem!

0 Berichten

do

02

mrt

2017

Klein Festijn, kindertheaterfestival -  voorjaarsvakantie - Foto Lieselore Bosmans

kindertheater, kindertheaterfestival, lappie lapstok, kindertheater, poppentheater
0 Berichten

wo

01

feb

2017

Data voor de zomeroptredens Cadzand bekend! Meer info volgt later!

0 Berichten

do

12

jan

2017

Try-out Meespeelvoorstelling Droomzuchten op basisschool Sint-Lodewijkscollege Brugge

0 Berichten

do

29

dec

2016

Winter Wonder Wandeling Sinte Pier - Nieuwvliet

Deze dame van de tijd bood de bezoekers haar diensten aan. Wie had er nog een paar dagen extra 2016 nodig? Wie zijn wensen waren nog niet allemaal uitgekomen en kon dit wel gebruiken? Ze draaide de tijdwekker wat extra voor u op! Of had u het helemaal gehad met 2016, dan kon ze gerust ook de tijdwekker voor u laten afgaan. Gelukkig nieuwjaar! Maar denk erom... vananavond mag u het laat maken, 31 december op tijd naar bed. ;)

Een opdracht op maat.

 

Eerste 3 foto's Stecor.nl, foto's Gérard Laperdrix, artikel uit Zeeuws-Vlaams Advertentieblad

0 Berichten

vr

25

nov

2016

Première Sinterklaasvoorstelling: Piet en de opdracht van Sinterklaas

Wat een leuke ochtend vandaag! Vandaag speelde ik de Sinterklaasvoorstelling Piet en de opdracht van Sinterklaas voor basisschool De Ark in Middelburg (B)! Ik was o.a op bezoek bij juf Petra ! Pietje Paniek moest een pakje bezorgen en dan zou hij zijn Pietendiploma eindelijk krijgen. Is het hem gelukt denk je? :)
Met een nieuw décor... gras en een huisje met schoorsteen uiteraard! Bedankt voor de foto's juf Petra!
0 Berichten

do

27

okt

2016

Droomzuchten, een peuter- en kleutervoorstelling!

De voorstelling zat al een tijdje in mijn hoofd en nu ik de vraag kreeg om mee te doen met het basisprogramma van de Cultuurmenu's van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen, was het het juiste moment om aan de slag te gaan met mijn ideeën. Van januari t/m begin april 2017 zal ik langs 87 Zeeuws-Vlaamse kleuterklasjes gaan met deze voorstelling. De kinderen mogen actief meedoen met het verhaal en dit in verschillende spelvormen. De mooie illustratie is ontworpen door Ashley Percival! Volgende week ga ik aan de slag met de liedjes... Neem alvast een kijkje onder het kopje Kindertheater in het menu, want u kunt de voorstelling ook boeken voor data van 7 april 2017. En houd facebook in de gaten. Lappie Lapstok doet binnenkort een oproepje m.b.t. de try-outs die zullen plaatsvinden begin januari 2017.

0 Berichten

wo

26

okt

2016

Het geheim van Patronella - nieuwe foto's!

0 Berichten

za

15

okt

2016

Workshop Levend Standbeeld op BSO De Vlaswiek te Koewacht! En onze La Ramblas stond gelijk in de krant! Net echt.

0 Berichten

ma

19

sep

2016

Impressie Figure Weaving op Ruigmarkt Ruigoord!

0 Berichten

ma

19

sep

2016

Like&share-actie op facebook! Ga snel naar de facebookpagina en doe mee. De winnaar wordt de 25e bekend gemaakt!

0 Berichten

zo

18

sep

2016

Uitkaik Roelofarendsveen - De Voetenvriendin in actie op dit Straattheaterfestival!

0 Berichten

vr

16

sep

2016

Figure weaving bij Foxkids kinderopvang Villa Reyntje Hulst

0 Berichten

di

13

sep

2016

De Wensappel bij Foxkids Kindervilla Reyntje!

0 Berichten

ma

12

sep

2016

Festival Zoute Neuzen in Terneuzen, photobooth Levend Standbeeld, Thema De Vliegende Hollander

Heel wat kinderen gingen op de foto in het thema van het spookschip De Vliegende Hollander. Hier ziet u enkele foto's, voor alle foto's klikt u hier.

0 Berichten

di

30

aug

2016

Zandgraffiti ging in première op Strandcamping Groede!

0 Berichten

za

20

aug

2016

Eenhoornfestival, Oostburg! Reuzebellen blazen! Foto Ronald den Dekker, Wacon Images

0 Berichten

do

04

aug

2016

Figure Weaving Strandcamping Groede

0 Berichten

wo

27

jul

2016

'Vinnie en het begin van de zee' op Klein Festijn, Gentse Feesten!

Foto's van Lieselore Bosmans -  Klein Festijn, kindertheaterfestival www.kleinfestijnbe . De voorleesvertelling is een zoektocht naar het begin van de zee. Doe je badpak aan en spring in de zee, want Vinnie vindt het maar te koud om de Noordpool te onderzoeken. Laten we het dan zelf maar doen.

0 Berichten

wo

27

jul

2016

Kindertheaterfestival Klein Festijn, Gentse Feesten

De Wensappel werd gespeeld tijdens dit leuke festival! Dit festival vindt meerdere keren per jaar plaats. Voor meer informatie: www.kleinfestijn.be Foto's van Lieselore Bosmans - Klein Festijn!

1 Berichten

wo

20

jul

2016

Première Vintage Beach Photobooth!

For all the pictures: Click here.

 

Hier een voorproefje van de foto's genomen op Strandcamping Groede. Voor alle foto's: klik hier.

lappie lapstok, photobooth, vintage, festival
1 Berichten