Action Weaving Picknick Leopold II Park Nieuwpoort

Een opdracht in samenwerking met Huis Alma

De tijdhandelaar verzorgde de opening van Fantasea Breskens

Foto Tom Bockkon

De Teddyretraite en de Voetenvriendin tijdens Dag van 't zand Lommel, zonnigste dag van de maand

Foto's Jan Buyens & Robert Boons  Lommel

Een opdracht in samenwerking met Huis Alma

Madame Fleur Havendagen Zierikzee

Photobooth Retro Beach in Park van Eden, CC de Kern Wilrijk

Premiere Madame Fleur Bollekesfeest Antwerpen

Madame Fleur, de zus van de rozenverkopers, loopt rond met haar bloemenwagentje. Omdat het vandaag een speciale dag is, mogen de bezoekers gratis een bloem aan elkaar geven. Madame Fleur wil haar broers niet in de weg zitten, dus vandaag geen rode rozen! Maar in elke theepot zit genoeg keuze, ze licht de symboliek van de bloemen graag eventjes voor je toe. Ben jij het zonnetje in huis, dan geef je natuurlijk een zonnebloem, maar er zijn ook kusmealsjeblieftjes en plaagmenietjes of wiljemetmespelenmadeliefjes. En welke bloem betekent 'ik lust je rauw' en wat doet dat theepotje met cactussen daar?

Wonderweekend Action Weaving met assistentie van Hannah en Elisabeth

We stonden 3 dagen op rij in het Weefwoud met Action Weaving. Wat een geweldig festival!

2 dagen Bunkeren festival met premiere figure weaving XL en voorstelling De Slissende Sleutel!

DAG 1

DAG 2

Action Weaving Zomerbar Haacht, vzw Les Cousins

Een opdracht i.s.m. Huis Alma

Een speeltuin voor kevers

Sinte Pierse feesten en de vertelkoffer

Open Upfestival en figure weaving met volwassenen

Voorstelling De Wensappel in de theaterzaal van De Schelde!

Zandfestijn De Panne - zandschilderijtjes (opdracht op maat)

Lappie Lapstok schreef het festivallied voor kindertheaterfestival Klein Festijn

Samen met Olof SInke van Solof schreef ik het nummer Klein Festijn dat je kunt horen bij aanvang en na afloop van de voorstellingen. En in deze trailer. Met mijn zangmelodie en zangtekst op zak, ging ik naar Olof en hij schreef er een superleuke gitaarmelodie bij. En Olof past er ook supergoed bij als 2e stem. Lappie Lapstok schrijft dus ook liedjes op aanvraag!

Bevrijdingsfestival Zeeland - Snoepuniversiteit ontwikkelt snoepje voor vrijheid

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van hoe we op humoristische wijze vrijheid, gelijkheid en eerlijkheid onder de aandacht hebben gebracht... waarbij de kinderen mochten ingrijpen als de professors de uitslagen van de proefjes probeerden te manipuleren/frauderen of als zij als proefpersonen werden gediscrimineerd . Opdracht op maat bedacht voor Bevrijdingsfestival Zeeland, door Lappie Lapstok. Heb je onze self made zuurstokmachine gezien? 

De act was eigenlijk voor 1 keer bedacht... maar hij is te leuk en zinvol!... dus binnenkort op de site en nu al te boeken!

Voorstelling Viral! de theaterklas van Lappie Lapstok!

Wist je dat Lappie Lapstok sinds de zomer 2018 ook samenwerkt met Huis Alma? Natuurlijk kun je ook gewoon nog via deze site boeken!

31 maart in het Ledeltheater. Optreden theaterklas Lappie Lapstok bovenbouw! Kom jij ook?

Informatie, klik op de theaterklas Oostburgknop in het menu.

Voorstelling Stuk! in ontwikkeling

lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix
lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix

Circusphotobooth Kindertheaterfestival Klein Festijn circuseditie, Gent

Alle foto's zijn in een album op facebook te vinden. Dit was een opdracht op maat.

In de PZC (krant)

Foto Camile Schelstraete

lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix

Vriendschapsphotobooth bij bibliotheek Damme - Jeugdboekenfeest thema vriendschap

Alle foto's van deze photobooth zijn te vinden op de facebookpagina!

Sneeuw! Tijd voor promotiefoto's van de voorstelling Stuk! !

Presentatiedag Theaterbureau Frijns in Theater Kikker Utrecht

Presentatiedag Theaterbureau Frijns in Theater Kikker Utrecht - voorstelling Droomzuchten

                                                     www.theaterbureaufrijns.nl

Wintervoorstelling in Nieuwpoort!

Nieuwe act

Klantenservice Piet

 

 

Deze Piet heeft het maar druk met het beantwoorden van alle telefoontjes van de kinderen. Haar hele tafel staat vol met telefoons en ze komt handen tekort. Er bellen kinderen op die het inpakpapiertje niet snel genoeg konden uitpakken,  glutenvrije pepernoten eisen.... langer op schoot hadden willen zitten bij de Sint of dringend hun chocoladeletter willen inruilen aan de balie... Om te voorkomen dat Piet het volgend jaar weer zo druk heeft met alle klachten, kun je nu een verlangNIETlijstje bij haar inleveren! Noteer wat je vooral niet wil hebben...en mik het in de grote brievenbus van Sinterklaas.

 

Een humoristische straattheater act waarbij kinderen op speelse wijze actief stilstaan bij wat ze allemaal al hebben en vooral niet nodig hebben. Ook te boeken als huiskamerbezoek

Trailer meespeelvoorstelling Droomzcuhten

De meespeelvoorstelling staat nu ook op beeld! Kijk voor informatie bij workshops!

Interview RTV Scheldemond

Theaterklas van Lappie Lapstok, groep middenbouw, elke donderdag in Oostburg

Retro sur Mer, foto's Natalie Luys

Afgelopen zaterdag liep de Teddyretraite rond op Retro sur Mer, Wenduine / De Haan. Daarna konden de kinderen ook nog reuzenbellen blazen. Ondanks de harde wind, zijn er toch mooie bellen gemaakt!

4 x De Slissende Sleutel op Bokrijk, Genk. In samenwerking met Opendoek!

Zomerfair Oostburg met de Teddyretraite, voorstelling De Wensappel en reuzenbellen blazen

Figure Weaving op strandcamping Groede

Retro Jardin Dies, photobooth Vintage Beach

Het volledige album is op facebook te vinden.

Action Weaving, Buskruid Ekeren

De laatste toneelles van dit schooljaar! Lekker gek!

Gastles clownerie van Latzi Jones

Statue Festival Domburg - Strandkriebels

Strandkriebels stond afgelopen weekend in Domburg! Ondertussen is er beeldmateriaal en wat een leuke verrassing... de troubadour Jan Willem van Opstal ondersteunde mijn act met accordeonmuziek!

 

 

 

Foto's met dank aan Rob Vermaas!

Op de Domburgse duinen

workshop drama 'Sprookjesboos'

 

Tim vindt sprookjes saai, want er is niks spannends aan! Dat heeft het sprookjesboek gehoord en besluiten hem het tegendeel te bewijzen. De volgende dag staat zijn bed plots in het bos met aan zijn voeteinde een rode kap en een mand met een briefje. Dan begint zijn avontuur....

 

In april verzorgde ik workshops voor Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen. De lessenserie Sprookjesboos werd aangeboden aan kinderen uit groep 3 en 4 (1 en 2e leerjaar).

Komend schooljaar kunnen scholen deze workshop boeken bij Centrum KCE Oosterschelderegio of KE Walcheren. Via deze website is de workshop ook te boeken door scholen in Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen.

 

Een enkel les is mogelijk, maar een serie tot max. 5 lessen met evt. eindpresenatie behoort ook tot de mogelijkheden. Leeftijd 4 t/m 7 jaar.

 

Een zot verhaal met o.a. reuzen die zichzelf voor het eerst in de spiegel bekijken en zich afvragen wie de lelijkste van het land is , lopen door het griezelige beeldenbos, het openen van geheimzinnige schatkisten, het verslaan van draken die met 1 oog open slapen en dat zonder zwaard, laffe prinsen hun moed terugvinden, een heksenfeestje verstoren en honderden prinsessen wakker kussen......

Nieuwe poppen door Jan Zalud voor nieuwe voorstelling

Mag ik je voorstellen aan Daan en popnogzondernaam (de grote gaat meerdere rollen spelen)? Van poppenmaker Jan Zalud kreeg ik de foto van onze eerste kennismaking in Manchester afgelopen donderdag! Een bijzondere ontmoeting met de poppen en met Jan. De poppen zijn speciaal voor de volgende voorstelling gemaakt en ik kan niet wachten om met ze te spelen! Ondertussen zijn ze gezellig in Sluis. 

Nieuwsgierig naar het werk van Jan Zalud? http://www.janzalud.co.uk/

Samenwerking met Productions & Zonen

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer gespeeld als gastspeler bij Productions & zonen. Dat is elke keer een groot feest en daarom leek een samenwerking ons wel leuk. De kleutervoorstelling 'Het olifantenlied' van Productions & Zonen is binnen korte tijd ook op de website te vinden.

 

Loulou en Lili proberen het olifantenlied te zingen, maar dat is nog niet zo makkelijk. 'Oli oli oli oli oli oli olifanten .... lusten graag bananen en hangen in de takken! 'Wat zingen ze nu? Kunnen ze met de hulp van de kinderen het lied tot een goed einde brengen?

 

Vanaf 3 jaar. De voorstelling duurt max. 15 minuten en is (liefst in het meervoud) al  via  lappielapstok@hotmail.com  te boeken, informeer gerust!

Méér muziek in de klas - auditie Dordrecht

Groep 7 van de basisschool de Burcht-Rietheim Oost-Souburg deed mee met hun eigen versie van de cupsong tijdens de audities voor het tv-programma Lang Leve de muziekshow! Wat deden ze het goed, met als verrassing een solo op de saxofoon. Ik coachte de klas als Vliegende Brigadier van Méér muziek in de klas. Mede dankzij de enthousiaste juf Jolanda werd het een verrassende compositie! 

Foto: Méér muziek in de klas www.meermuziekindeklas.nl

Action Weaving Potgrondfestival Berendrecht

Photobooth Huge News- Bevrijdingsfestival Zeeland

De photobooth Huge News was een huuuuuuge succes op Bevrijdingsfestival Zeeland Vlissingen. Onderteken in de oval office je eigen executive order en trek je van het parlement niks aan. En show it to the world! Er een beetje Trumps bij kijken mag natuurlijk ook. Wat kwamen er mooie wetten voorbij! Altijd gratis ijs, niet langer dan 2 uur naar school, bevrijd alle varkens uit hun hokken, kinderen mogen wonen in de dierentuin....

Deze photobooth is nog steeds te boeken!

Koninklijke ceremoniemeester deelt Koninklijke lintjes uit op Koningsdag in Oostburg

In opdracht van de Stadsraad Oostburg deelde de Koninklijke ceremoniemeester lintjes uit in Oostburg.

Zo werden er lintjes uitgedeeld voor allerlei uitzonderlijke talenten: wie is de clown of het uilskuiken van Oostburg, wie heeft er thuis de broek aan, heeft het meeste talent voor het bedienen van de schuurspons of is zeer getalenteerd in het laten hangen van een lege wcrol. Het koffertje was gevuld met deze bijzondere lintjes en nadat iemands uitzonderlijk talent werd onthuld door de aanvrager van het lintje,  werden de lintjes uitgedeeld tijdens  een plechtig, koninklijk moment.

 

Deze humoristische straattheateract is binnekort ook op de website te vinden!

Theaterklas speelt Wijs Eiland in het Ledeltheater

Wat een opkomst 22 april en wat deden ze het leuk! Trots op mijn theaterklas!

Foto's Lieselore Bosmans Photography

Teddyretraite voor de winkelgalerij Cadzand-Bad, tijdens paasmarkt

Foto Cadzand-online door Carlo Ultee!

Valentijn Photobooth, kindertheaterfestival Klein Festijn

Valentijn Photobooth op Kindertheaterfestival KLEIN Festijn: minderjarige aanzoeken, premature casanova's deden een oproepje in het kader van Minder Tinder, liefdesverklaringen aan knuffelberen, bruidsmeisjes die eens zonder de schaduw van de bruid konden shinen, liefdevolle families en de happy single kleuter. Daarnaast kon je de 14e  trouwen met je wie je wil, zoveel als je wil en met leeftijdsverschil. Andere dagen enkel legale praktijken.

Voor alle foto's, klik hier.

De tijdhandelaar in Oostburg!

De tijdhandelaar verschijnt in dorpen en steden vlak voor en na het nieuwe jaar. Zijn al je wensen of voornemens uitgekomen in het jaar 2017 of heb je nog wat extra dagen nodig? De tijdhandelaar geeft u graag wat extra dagen door uw nieuwjaarswekker wat later af te laten gaan. Heeft u het gehad met 2017 en start u z.s.m. met 2018 voor een nieuwe start, geen probleem... u kunt gelijk het nieuwe jaar ingaan!

Nieuwe teaser Droomzuchten!

Madame Tic-Tac en de mannen van Trendlook / Hair 4 you.

Winterfair Oostburg - Madame Tic-Tact kerst. Draai aan haar sleutel en ze komt eventjes tot leven. Net zolang als dat het kerstmuziekje uit haar klok klinkt!

Xmas Shoppingnight Hulst

Evaluatie voorstelling De Wensappel door leerkrachten van de Zonnekesschool Hemiksem! Wat leuk om te lezen. :)

Om in 3 woorden te zeggen : "Voor herhaling vatbaar!"

Ik vind het super goed gedaan en alle kids waren goed mee. Goede afwisseling tussen kijken en iets doen.

Echt knap!

 

Groetjes,

Ann

 

 

 

Ik vond het toneel heel goed. Was een een leuke manier gebracht. Mijn klas was enorm betrokken gedurende die 50 min. Wat toch al wel lang is.

Het leuke eraan was dat er voldoende variatie was tussen kijken, meezingen, meedoen, uitgekozen worden om iets vooraan te doen, …

 

Groeten,

Laura

 

 

 

Ik vond het super, kan er niets op aanmerken!!!

 

Groetjes,

 

Caroline

 

Hoi,

 

 

Ik vond het heel fijn, leuke liedjes die blijven hangen. Misschien volgend jaar haar nog eens vragen als ze een nieuw stuk heeft?

 

Groetjes Nathalie

Kindertheaterfestival Klein Festijn - Griezelfestival

Droomzuchten op Klein Festijn, kindertheaterfestival Gent

Kinderfeestje met De Wensappel en handpoppen maken

Teaser straattheateract De Teddytretraite

Deze gepensioneerde beren zijn met hun verzorgster op pad. Een frisse berenneus halen en  weer even onder de kinderen. Maar er gaat ondertussen van alles mis! Een oor moet terug worden aangenaaid, een poot heeft een nieuw verbandje nodig en misschien moet er wel een aan de beademing!  Kunnen de kinderen de zuster helpen? Even knuffelen mag natuurlijk ook, dat zijn ze nog niet verleerd! Wie goed oplet, krijgt ook heel wat te horen over het leven van deze beren en krijgt misschien ook nog wat tips mee voor zijn knuffel thuis. Wie heeft geholpen krijgt natuurlijk een berenmedaille! En zijn de papa's het knuffelen al verleerd?

Beeldmateriaal Lennart Gosman / Edit: Lappie Lapstok

Teaser straattheateract Madame Tic-Tac Kerst

Nieuwe posters voor de voorstellingen!

De voorstelling De Slissende Sleutel heeft uiteindelijk ook een poster gekregen! Illustrator Coen Hamelink heeft weer zijn talent ingezet. De voorstelling De Slissende Sleutel is ook als Sinterklaasvoorstelling te boeken: Pakjespaniek! Zo heeft u altijd leuk promotiemateriaal bij uw voorstelling.

Hulster Vestingdagen, photobooth standbeeld

Photobooth Vintage Beach tijdens Park van Eden, Wilrijk (B)

 

Wilt u uw foto terugvinden van afgelopen zondag? Klikt u hier!

Stuur een mailtje naar lappielapstok@hotmail.com met het fotonummer en u krijgt ze via de mail gestuurd. Op www.facebook.com/lappielapstoktheater zijn ze reeds te downloaden!

Opdracht op maat: Kinderkrant voor Weitjerock

Interview artiesten, sta zelf op de voorpaginafoto, kondig nieuw talent aan, verzamel handtekeningen, schrijf een recensie en meer! Een echte Weitjerock Kinderkrant. Bedacht en ontworpen door Lappie Lapstok!

Zomeroptredens staan in de krant!

Madame Tic-Tac op de avondmarkt Sluis

Wat een fijne reacties op de premiere in het gastenboek van Klein Festijn!

Premiere theaterversie Droomzuchten op Kindertheaterfestival Klein Festijn Xl, Gentse feesten!

Speelwerking Kwiplus, jeugddienst Brugge - workshop levend standbeeld