Wil je een speciale doelgroep in het zonnetje zetten door een gratis voorstelling met het rijdend marionettentheater aan te vragen? Denk aan kinderen of volwassenen met een beperking, een afdeling in een kinderziekenhuis, kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben of iets anders... zolang de  middelen van de VZW of stichting om de doelgroep een leuke activiteit aan te bieden beperkt zijn kun je ze opgeven! Lappie Lapstok speelt elk kwartaal een gratis voorstelling in Vlaanderen of Nederland en vraagt enkel een vergoeding van de reiskosten (indien verder dan 50 km van Sluis NL of Gent B). Verruilt u liever de voorstelling voor reuzenbellen blazen of een vertelling? Dat is ook mogelijk!

Stuur een mailtje naar lappielapstok@hotmail.com en elke 1e dag van het nieuwe kwartaal maakt Lappie Lapstok bekend bij wie ze komt spelen! Geef aub door: locatie, doelgroep, telefoonnr. contcactpersoon, aantal personen

 

De missie van Lappie Lapstok is mensen te verwonderen en verbinden, dus met veel plezier kom  ik langs met het rijdend theater!

 

De datum en activiteit worden in overleg gekozen.