Gratis prospectiekaartje voor de voorstelling Droomzuchten

 

 

4 november om 11.00 uur speelt Lappie Lapstok tijdens kindertheaterfestival Klein Festijn, Lakenmeterhuis Gent. www.kleinfestijn.be

Werkt u voor een bieb, jeugddienst, theater, school, kinderdagverblijf gezinsbond of bent u organisator van een evenement, dan kunt u een gratis kaartje krijgen om de voorstelling te kommen bekijken.

 

Stuur gerust uw naam, bedrijf/organisatie en functie naar lappielapstok@hotmail.com en u krijgt een gratis ticket toegezonden. Deze is persoonsgebonden. Wilt u extra kaartjes, dan kunt u deze bestellen via www.kleinfestijn.be!

 

 

 

Muzikaal en interactief poppentheater!

 

Leeftijd voorstelling: 3 t/m 7 jaar

Leeftijd meespeelvoorstelling/workshop: 3 t/m 6 jaar

Aantal: max. 55 minuten

Aantal toeschouwers: max. 200

Droomzuchten

 

Oetje Uil wil niet slapen, want hij heeft van die vervelende dromen.   Wakkere dromen doen het ook, vindt hij. Slaapdromen zijn alleen voor lefsnurkers en toetwoelers! Oetje probeert zijn ogen zo lang mogelijk open te houden en bedenkt allemaal treuzelsmoesjes. Roos heeft ze allemaal al eens gehoord: zijn pyjama is op vakantie en zijn knuffel is ook nog niet moe... Dan valt Oetje toch in slaap en  droomt  hij over Brommetje Vlieg. Die weet heel veel leuke spelletjes. Maar zijn die wel zo leuk voor uiltjes? Oetje zou het liefst eens een jachtspelletje spelen en een muisje vangen. 'Bram, mag Oetje nu eens beslissen? Oeps... Brom natuurlijk.' Bram, het vriendje van Roos,  kan er ook wat van! Steeds spelletjes bedenken die vooral leuk zijn voor Bram.  Roos onderzoekt Oetjes dromenpad al spelend in haar slaapkamer, maar zijn de droomzuchten nu van Oetje of van Roos?

 

Vriendschap, sociale vaardigheden en  dagelijkse rituelen uit de wereld van het jonge kind staan centraal.

Ook te boeken als meespeelvoorstelling/workshop tot max. 30 kinderen. Klik hier!

Beluister hier de liedjes uit de voorstelling!


Regie: Johnny de Meyer, www.kleinfestijn.be

Illustratie: Ashley Percival

Décor boom: Jacobus en Corneel, Groede (NL)

Gitaarspel: Tim Hoek

Opname zang, mixen en masteren: Elton Boussen

Spel, tekst,  melodieën, zang en teksten liedjes: Marisa Laperdrix / Lappie Lapstok

Foto's theatervoorstelling: Lieselore Bosmans Photograph tijdens Klein Festijn XL, Gentse Feesten