Verjaardag, communiefeest, lentefeest, privéfeest

 

De prijzen zijn gebaseerd op de wat grotere aantallen kinderen. Tip voor kleine   aantallen: zoek nog een jarige om de verjaardag  samen mee te vieren. Kinderfeestjestarief tot maximaal 2 gezinnen die het feest samen vieren. Vanaf 3 gezinnen het reguliere tarief. Klik hier.

Leest u onderaan ook even de voorwaarden?

Staat uw wens  er niet bij? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

 

Maak hier uw keuze en klik op de afbeelding!

Op alle kinderfeestjes geldt t/m 1 september 2020 korting, hieronder is dit nog niet aangepast (zie affiche bovenaan deze pagina voor de huidige rijzen). Alles gebeurt op gepaste afstand!


 Tarieven

 

* in de weekenden in mei, juni, september is er een meerprijs op voorstellingen. Klikt u hiervoor de voorstelling aan en zie onderaan de prijsbeschrijving. Geen kinderfeestjes in juli en augustus. 

 Voor een vrijblijvende offerte geeft u a.u.b. door: uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, datum, tijdstip, activiteit, soort feest, het aantal verwachte kinderen + leeftijdcategorie.

*  Klik hier voor de aanvullende voorwaarden.

Voor scholen, organisaties, evenementen etc. gelden andere tarieven en minimum aantal uren. Ga hiervoor naar Theater & kinderanimatie of Kunst & Educatie. In de tarieven van kinderfeestjes is een korting op het uurtarief en de km's verwerkt.