OEPS, DEZE PAGINA STAAT VERBORGEN... KOMT U HIER TOCH .... HELAAS DOEN WIJ MOMENTEEL GEEN KINDERFEESTJES MEER VANAF 25 SEPTEMBER 2020 ONDER DE SPECIALE TARIEVEN.

EEN VOORSTELLING BOEKEN KAN NOG STEEDS, MAAR DAN KIJKT U TUSSEN HET AANBOD EN

GELDEN DE REGULIERE TARIEVEN IN DE WEEKENDEN. DOORDEWEEKS BETAALT U HETZELFDE ALS SCHOLEN EN BIBLIOTHEKEN m.u.v. VAKANTIES. PRIJZEN EXCL. BTW

De prijzen zijn gebaseerd op de wat grotere aantallen kinderen. Tip voor kleine   aantallen: zoek nog een jarige om de verjaardag  samen mee te vieren. Kinderfeestjestarief tot maximaal 2 gezinnen die het feest samen vieren. Vanaf 3 gezinnen het reguliere tarief. Klik hier.

Leest u onderaan ook even de voorwaarden?

Staat uw wens  er niet bij? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

 

Maak hier uw keuze en klik op de afbeelding!

. Alles gebeurt op gepaste afstand en volgens de huidige coronamaatregelen!


 Tarieven

 

* in de weekenden in mei, juni, september is er een meerprijs op voorstellingen. Klikt u hiervoor de voorstelling aan en zie onderaan de prijsbeschrijving. Geen kinderfeestjes in juli en augustus. 

 Voor een vrijblijvende offerte geeft u a.u.b. door: uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, datum, tijdstip, activiteit, soort feest, het aantal verwachte kinderen + leeftijdcategorie.

*  Klik hier voor de aanvullende voorwaarden.

Voor scholen, organisaties, evenementen etc. gelden andere tarieven en minimum aantal uren. Ga hiervoor naar Theater & kinderanimatie of Kunst & Educatie. In de tarieven van kinderfeestjes is een korting op het uurtarief en de km's verwerkt.