Deze activiteiten kunt u op uw eigen locatie boeken. Huurt of heeft u een leuke locatie (een bos, boerderij of park bijv.) of gewoon op het schoolplein (schoolreis op school)? Wij passen ons aan en spelen op uw locatie, zowel buiten als binnen. In ons aanbod hebben we verschillende voorstellingen, die te combineren zijn met workshops of animaties. Andere combinaties zijn ook mogelijk (hieronder vindt u enkele leuke voorbeelden van combinaties).

Kies en combineer zelf! Omdat er zoveel mogelijkheden zijn,  kunt u het beste zelf uw ideale combinatie uitzoeken en een offerte aanvragen. Bij de meeste activiteiten staat op de de prijs voor scholen erbij, om alvast een inschatting te kunnen maken.

Corona: activiteiten zijn op afstand te begeleiden, we reinigen tussendoor en willen indien u dat wenst een mondkapje op doen. De voorstellingen kunnen op 2 meter afstand gespeeld worden en evt. in de buitenlucht. Wenst u nog meer voorzorgsmaatregelen? We denken graag mee!

We komen vanaf minimaal 150 euro per dagdeel aan geboekte activiteiten.

Klik op de bollen om naar de categorie van uw keuze te gaan.

Wilt u eens iets bijzonders? Boek het Snoeplaboratorium, de kinderen leren meer over vrijheid en gelijkheid (zie straattheater) of Figure Weaving XL (een gezamenlijk werk voor heel de school).

 

 

 

Voorbeelden van leuke combinaties! 

Voorstellingen

3 t/m 9 jaar

 6 t/m 10 jaar

3 t/m 7

3 t/m 9 jaar


 Voor een vrijblijvende offerte geeft u a.u.b. door: uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, datum, tijdstip, activiteit, soort feest, het aantal verwachte kinderen + leeftijdcategorie. Ga naar contact.