lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix

Kinderfeestjes

Verjaardag, communiefeest, lentefeest, privéfeest

 

Communiefeesten zijn vanaf 1 september 2019 te boeken voor 2020 . Overige privéfeesten/kinderfeesten op woensdagen max. 2 maanden vooraf. In de weekenden max. 1 maand vooraf te boeken.

 

In de maand  mei, juni en september, december hanteert Lappie Lapstok in de weekenden & vakanties een minimumtarief van 250 euro aan activiteiten.

In de maanden juli en augustus zijn er geen privéfeesten mogelijk.

 

De prijzen zijn gebaseerd op de wat grotere aantallen kinderen. Tip voor kleine   aantallen: zoek nog een jarige om de verjaardag  samen mee te vieren. Kinderfeestjestarief tot maximaal 2 gezinnen die het feest samen vieren. Vanaf 3 gezinnen het reguliere tarief. Klik hier.

 

Leest u onderaan ook even de voorwaarden?

 

Staat uw wens  er niet bij? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

 

 


Maak hier uw keuze en klik op de afbeelding!


 Tarieven

 

* in de weekenen in mei, juni, september is er een meerprijs op voorstellingen. Klikt u hiervoor de voorstelling aan en zie onderaan de prijsbeschrijving. Geen kinderfeestjes in juli en augustus. 

 Voor een vrijblijvende offerte geeft u a.u.b. door: uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, datum, tijdstip, activiteit, soort feest, het aantal verwachte kinderen + leeftijdcategorie.

*  Klik hier voor de aanvullende voorwaarden.

Voor scholen, organisaties, evenementen etc. gelden andere tarieven en minimum aantal uren. Ga hiervoor naar Theater & kinderanimatie of Kunst & Educatie. In de tarieven van kinderfeestjes is een korting op het uurtarief en de km's verwerkt.