Verjaardag, communiefeest, lentefeest, privéfeest

 

Leuk dat u interesse heeft in een kinderfeestje met Lappie Lapstok! Leest u a.u.b. deze informatie door? Lappie Lapstok geeft in bepaalde perioden voorrang aan evenementen:

 

Communiefeesten zijn vanaf 1 september 2019 te boeken voor 2020 .

Overige privéfeesten/kinderfeesten op woensdagen max. 2 maanden vooraf. In de weekenden max. 1 maand vooraf te boeken.

In de  weekenden in de maanden    mei, juni en september, december hanteert Lappie Lapstok  een meerprijs op voorstellingen. Klik hiervoor de voorstelling aan en kijk bij het tarief.

In de maanden juli en augustus zijn er geen privéfeesten mogelijk.

De prijzen zijn gebaseerd op de wat grotere aantallen kinderen. Tip voor kleine   aantallen: zoek nog een jarige om de verjaardag  samen mee te vieren. Kinderfeestjestarief tot maximaal 2 gezinnen die het feest samen vieren. Vanaf 3 gezinnen het reguliere tarief. Klik hier.

Leest u onderaan ook even de voorwaarden?

Staat uw wens  er niet bij? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

 


Maak hier uw keuze en klik op de afbeelding!


 Tarieven

 

* in de weekenden in mei, juni, september is er een meerprijs op voorstellingen. Klikt u hiervoor de voorstelling aan en zie onderaan de prijsbeschrijving. Geen kinderfeestjes in juli en augustus. 

 Voor een vrijblijvende offerte geeft u a.u.b. door: uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, datum, tijdstip, activiteit, soort feest, het aantal verwachte kinderen + leeftijdcategorie.

*  Klik hier voor de aanvullende voorwaarden.

Voor scholen, organisaties, evenementen etc. gelden andere tarieven en minimum aantal uren. Ga hiervoor naar Theater & kinderanimatie of Kunst & Educatie. In de tarieven van kinderfeestjes is een korting op het uurtarief en de km's verwerkt.