lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix
Lappie Lapstok, poppentheater, kinderanimatie, kinderfeestje

Rijdend Poppentheater

 

Leeftijd? Van 4 t/m 9 jaar

Wat? Een marionettenvoorstelling in een omgebouwde antieke kinderwagen. Te boeken als voorstelling op een vaste locatie of rondrijdend als straattheateract. Het publiek wordt verrast met een voorstelling.

 

Het geheim van Patronella

 

Voor de poort van het paleis van de barones, houdt soldaat Hendrik trouw de wacht. De dagen zijn lang... want Patronella de barones krijgt alleen maar post, nooit bezoek. Alle post belandt op een grote stapel, die steeds groter en groter wordt. Om het wachten voor de poort door te komen, brengt Josefien boeken voor Hendrik. Waarom zit de barones altijd zo eenzaam in haar torenkamer? En wat doet Krijn de Harlekijn met zijn neus tussen de stapel post?

 

Een voorstelling waarbij de kinderen helpen het theater op te bouwen en het verhaal samen tot een goed einde brengen! We hebben natuurlijk ook een postbode nodig! Wie o wie?

 

Korte versie

Duur? 20  minuten.  Incl. 1 live gezongen liedje.

Aantal kinderen? 30 kinderen in de klas, straattheater max. 20 + ouders.

Hoeveel? min. 3 te boeken of in combinatie met iets anders uit het aanbod.  Tussen elke voorstelling min. 20 minuten. Indien het straattheater betreft, loopt de act ook rond tussen het publiek tot de volgende voorstelling begint. (meerprijs)

 

Lange versie

Duur? Max. 40 minuten. Incl. 3 live gezongen liedjes.

Aantal kinderen? t/m 6 jaar 30 kinderen, anders max. 25 kinderen.


Een interactieve voorstelling waarbij 'geletterdheid' centraal staat. Deze voorstelling is daarom ook zeer geschikt voor scholen en bibliotheken.  Het is een speels, luchtig verhaal... daardoor is deze voorstelling ook geschikt voor feestelijke gelegenheden.

 

Poster Coen met een C

Liedjes en teksten Lappie Lapstok, muziek ingespeeld door Tim Hoek. Torenlied geschreven samen met Tim. ABC-lied Piet Brakman.

    

 Tarieven

 

Voor scholen, organisaties, evenementen etc. gelden andere tarieven en minimum aantal uren. Ga hiervoor naar Theater & kinderanimatie of Kunst & Educatie. 

 

Voorstelling 40 minuten, max. 25 kinderen. In combinatie met een andere activiteit.

Enkel een voorstelling

 

In combinatie met een voorstelling:

 

Workshop poppentheater

 

Workshop handpoppen maken

 

€140,-

 

 €155,-

 

 

 

 € 65,-

 

 € 65,-  + € 2,75,- p/p materiaalkosten

 

 

 Voorstelling 20 minuten, als straattheater rondlopend op uw feest, om uit het niets het publiek met een voorstelling te verrassen.   Klik hier voor informatie. De prijs voor privéfeesten is gelijk aan de prijs voor scholen.

 

Minimumfacturatie: 3 voorstellingen

 

 

 

 

 

 

Praktische voorwaarden:

-       Speeloppervlak: 2 – 2,5 meter, afstand kinderen tot theater min. ½ meter.

-       Elektriciteit: eigen muziekvoorziening en elektriciteit

-       Geluidsversterking:  indien gewenst, tegen meerprijs.

-       Overige benodigdheden: lage banken, stoelen, kussens of  gras

-       Binnen en buiten speelbaar (april  t/m september)*  

-       30  minuten opbouw

-     Ook te boeken in combinatie met een workshop poppentheater!

 

 

De prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding en incl. 6 % btw. Reiskostenvergoeding 35 cent per km vanaf Annuntiatenstraat, Brugge of Krepelstraat Sluis (NL). De eerste 15 km zijn gratis. 

* Klik hier voor de aanvullende voorwaarden en een overzicht van het gehele aanbod + alle tarieven.

 

Voor meer informatie of boeken klik hier.