lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix

Activiteit

Duur

Prijs

Het geheim van Patronella

Voorstelling poppentheater in combinatie

 

Voorstelling poppentheater los

 

Droomzuchten, meeleeftheater

 

 

 

 

 

De wensappel en De Slissende Sleutel **

Voorstelling poppentheater in combinatie

Voorstelling poppentheater los

(meerprijs 25 euro weekend in mei)

 

+ workshop poppentheater

 

+ workshop handpoppen maken *

 * 2,75 euro p/p materiaalkosten

 

+ workshop drakenhoeden maken

* 3,25 p/p materiaalkosten

 

Voorstelling poppentheater los

(meerprijs 25 euro weekend in mei)

 

Sinterklaasvoorstelling**


** vanaf 36e toeschouwer 4 euro p/p

meerprijs

 

 

40 minuten

 

 

 

 50 - 60 minuten

 

 

 

 

 

40 minuten

 

 

 

+ 60 minuten

 

+ 60 minuten

 

 

+ 60 minuten

 

 

 

40 minuten

 

40 minuten

 

€ 140,-

 

€ 155,-

 

 € 175,-

 

 

 

 

 

 

€ 170,-*€ 185,-*

 

 

€   65,-

 

€   65,-

 

 

 €   65,-

 

 

 

€ 185,-

 

€ 185,-

Het geheim van Patronella, 3 x korte versie

(voor grotere feesten)

3 x 20 min.

€ 225,-

Workshop theater (evt. optreden voor elkaar)

+ optreden voor ouders

2 uur

+ 15 - 30 min.

€ 140,-+ €   25,-

 

Workshop levend standbeeld

 

2 uur + 15 a 30 min.

€ 165,-

 

Onderstaande activiteiten combineert u met min. 1 andere activiteit

Workshop poppentheater

 

Vrij spelen met poppenkasten in combinatie met een voorstelling

60 min.

 

45 min.

 

€ 70,-

 

40,-

Workshop handpoppen maken

                                 * +  € 2,75 p/p   

 

Workshop hoeden maken *+ 3,25 p/p

60 min.

 

 

60 min.

€ 70,-

 

€ 70,-

 

Bellen blazen

60 min.

€ 70,-

Voetenvriendin

60 min.

€ 75,-

Action Weaving          * +  €10,50 p/120 m  

60 min.

€ 70,-*

 

Figure Weaving          * +  € 3,- p/p       

90 min.

€ 100,- *

 

Voorleesvertelling

60 min.

€ 70,-

De prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding en incl.  6 % btw. Reiskostenvergoeding 35 cent per km vanaf Annuntiatenstraat, Brugge of Krepelstraat Sluis (NL). De eerste 15 km zijn gratis. Voor een vrijblijvende offerte geeft u a.u.b. door: uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, datum, tijdstip, activiteit, soort feest, het aantal verwachte kinderen + leeftijdcategorie.

 

 

Deze voorwaarden zijn opgesteld om de dag voor alle partijen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

 

Minimaal  1 van de ouders of leiding blijft gedurende de activiteiten, zoals bellen blazen, workshops en voorstellingen, in dezelfde ruimte  als de kinderen. 

Een afspraak is pas definitief na het akkoord gaan met de offerte.

 

De verantwoordelijkheid over de kinderen ligt bij degene die de activiteit boeken. Alle activiteiten gebeuren op uw risico. U dient zelf een veilige, kindvriendelijke ruimte te voorzien.

 

Lappie Lapstok heeft een aansprakelijkheidsverzekering.

 

Lappie Lapstok hanteert verschillende prijzen voor kinderfeestjes, scholen en evenementen etc..  De gemaakte prijsafspraken + voorwaarden, worden na uw akkoord niet meer aangepast bij eventuelee wijzigingen op de website.

 

A.u.b. een gratis parkeerplek voorzien, zo dicht mogelijk bij de locatie (i.v.m. laden en lossen). Indien er geen gratis parkeerplek wordt voorzien, worden de kosten van het betaald parkeren meegerekend in de eindfactuur.

 

Wijzigingen gelieve enkel via de e-mail doorgeven. Een wijziging betreft tijd, data,  locatie, activiteit en kinderaantal is alleen definitief indien u akkoord bent gegaan met de aangepaste offerte.

 

Vooraf wordt afgesproken hoeveel kinderen er deelnemen. Wijzigingen voor het kinderaantal bij de workshops, kunnen tot maximaal 24 uur van tevoren doorgegeven worden. Het aangegeven maximum aantal kinderen kan alleen in overleg overschreden worden. Dit i.v.m. het voorbereid materiaal. A.u.b. wijzigingen via de mail doorgeven: lappielapstok@hotmail.com.

 
Tijdens een kindervoorstelling of workshop zorgt men voor een rustige omgeving. Tijdens een activiteit de kinderen a.u.b. niks te eten of te drinken geven.   Voor, na en tijdens het wisselen van de activiteiten kan wel een hapje en drankje genuttigd worden.

 

Er wordt tijdens een kindervoorstelling normaliter opgetreden zonder versterker. In bepaalde gevallen buiten, in sommige grotere zalen of bij meerdere voorstellingen, wordt er opgetreden met versterking. Hiervoor wordt eenmalig een meerprijs gerekend, dit bedrag treft u vooraf op de offerte.  Geeft u het gerust aan als u sowieso  versterking wenst.

 

Indien er bijv. veel volwassenen aanwezig zijn, a.u.b. een aparte ruimte voorzien voor de voorstelling… tenzij de volwassenen graag in stilte meekijken. Alle aanwezigen (vanaf 2 jaar) worden als toeschouwer meegerekend en gefactureerd. Dus ook volwassenen. Indien u vooraf een aantal hebt opgegeven en er blijken er uiteindelijk meer te zijn, treft u het juiste aantal of een schatting op de factuur. Dit geldt niet voor minder personen dan vooraf aangegeven. Wilt u de prijs vooraf goed vastleggen, dan zult u zelf de ruimte moeten afzetten / sluiten. Bij een vrije inloop en uitloop, wordt er een vast maximum bedrag afgesproken in de offerte. Geeft u dus a.u.b. duidelijk aan, wat de bedoeling is, om verrassingen te voorkomen.  

 

De duur van een voorstelling kan variëren,  afhankelijk van de spanningsboog van de kinderen. Met name bij heel jonge kinderen, kan de voorstelling iets korter duren.

 

Lappie Lapstok behoudt zich het recht kinderen te laten stoppen met de activiteit, wanneer zij na een waarschuwing blijvend storend gedrag vertonen naar andere kinderen of het materiaal blijven beschadigen.

 

* Slecht weer (regen, stormwind)  Theater, Voetenvriendin, levend standbeeld / straattheater / workshop / poppenkastdorpen

Indien u voor een overdekking zorgt, gaat de activiteit door.  Anders behoudt Lappie Lapstok zich het recht de activiteit te staken tot het slechte weer wat afneemt. Het risico op slecht weer is voor de organisator.  Indien de activiteit niet door kan gaan, betaalt u de uitkoopsom. Eventueel min reis- en materiaalkosten. Afhankelijk van het feit of de activiteit wel of niet  al is gestart en of Lappie Lapstok al afgereisd is. Bellenblazen: zie **

 

Indien de activiteit op privéterrein plaatsvindt: a.u.b. geen loslopende huisdieren in dezelfde ruimte  als de activiteiten houden. Dit kan de kinderen afleiden of de activiteit verstoren. Indien de dieren op Lappie Lapstoks verzoek niet worden verplaatst, behoudt Lappie Lapstok zich het recht de activiteit niet door te laten gaan. De geboekte activiteiten worden in dit geval wel gefactureerd.

 

U mag uiteraard foto's maken van de activiteiten. Indien u promotiemateriaal wenst, stuurt Lappie Lapstok u deze graag per e-mail. A.u.b. geen foto’s van de site zonder toestemming gebruiken.

 

De offerte is gebaseerd op privéfeesten waarbij de deelnemers/toeschouwers  geen entree- of deelname geld betalen . Indien dit toch het geval blijkt te zijn, rekent Lappie Lapstok op de factuur het reguliere tarief ipv het kinderfeestjes tarief. Hetzelfde geldt voor feestjes waarbij er 4 of meer kinderen/gezinnen een feest samen organiseren.

 

Leest u a.u.b verder voor de uitkoopsom.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitkoopsom

 

Indien u een boeking wilt afzeggen, kan dit tot 2 maanden  (=  61 kalenderdagen) van tevoren kosteloos voor scholen en kinderfeestjes. **   Binnen die tijd  betaalt u de uitkoopsom, vermeld op de factuur. Eventueel min de niet gemaakte materiaal- en reiskosten.

 

Annuleren bellen blazen

Voor annuleren bij slecht weer, kijkt u bij ** op deze pagina. Lappie Lapstok probeert graag met u mee te denken, al blijft het risico op slecht weer  voor u.

 

 Indien Lappie Lapstok onverwacht niet kan komen (bijv. door ziekte, begrafenis, etc.), zorgt men (indien men dit wenst) zelf voor een vervangende activiteit. Er dient door geen van de partijen een vergoeding betaald te worden. Indien u dit wenst en mogelijk is voor beide partijen, wordt er een nieuwe datum gepland.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  Bellen blazen  **

 

Tot nu toe heeft het geen problemen geleverd, toch ter informatie: het sop is kindvriendelijk, maar is echter niet drinkbaar, zoals elk ander sop. Bij normaal gebruik geeft het geen vlekken op de kleding. De bellen kunnen bij grootverbruik wat vlekken geven op het gras. Dit verdwijnt vanzelf. Aan te raden is wat afstand te houden van bloemen en struiken. 

 

Toeschouwers blijven buiten de afzetting. Volwassenen kunnen deelnemen, indien dit vooraf is afgesproken.

 

Lappie Lapstok verzorgt teiltjes waar de kinderen hun handen in kunnen wassen, mits er een kraan op het terrein is. Indien deze niet aanwezig is, a.u.b. zelf teiltjes te voorzien met water.

 

 

* U heeft bellen blazen geboekt en het is slecht weer of het beloofd slecht weer te worden? (Stormwind in combinatie met regen of flinke regenbuien. Miezer regen of wind is geen probleem)

 

Optie 1: Er wordt van tevoren afgesproken welke activiteit er plaatsvindt ter vervanging van het bellenblazen. 

 

 
Optie 2: U verzorgt een open partytent, de activiteit kan doorgaan.

 

Optie 3: U betaalt de uitkoopsom, de activiteit wordt geannuleerd.*

 

* Indien u bij slecht weer de boeking 2 uur bellen blazen wilt annuleren, betaalt u de volledige prijs, excl. materiaalkosten en kmvergoeding. Bij annulering op de dag zelf betaalt u wel het volledige bedrag, evt. excl. km-vergoeding indien ik nog niet ben gearriveerd.

* Een volledige boeking is alleen te annuleren indien het alleen bellen blazen betreft. Niet in combinatie met bijvoorbeeld een workshop of voorstelling! 

 

 

 

 

Wijzigingen voorbehouden