lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix


Workshop poppentheater

 

Leeftijd? 5 t/m 10 jaar

Hoeveel?  max. 12 kinderen in een woonkamer.

Tuin of grotere ruimte, maximaal 20.

Totale duur? 60 minuten, met evt. wat uitloop bij grotere groepen. 

 

Met een minivoorstelling met marionetten wordt de workshop geopend verklaard! Theater is net alsof doen. Dit gaan we eerst even oefenen met dramaspelletjes. Daarna is het tijd om kennis te maken met de poppen. Je bedenkt natuurlijk zelf een stem, karakter en een naam voor je pop. En hoe zit het dan eigenlijk met een verhaal voor een publiek? Een verhaal zonder probleem, is geen leuk verhaal... En zijn we goed verstaanbaar? Laten we meteen even oefenen. Als afsluiting krijgen de kinderen een opdracht om een mini-voorstelling te maken a.d.h.v. opdrachtenkaartjes en rekwisieten (kleine voorwerpen voor de poppen). En dan mogen de gordijnen nu open! Vergeet het publiek niet te applaudisseren? 

 Tarief

 

Voor scholen, organisaties, evenementen etc. gelden andere tarieven en minimum aantal uren. Ga hiervoor naar Theater & kinderanimatie of Kunst & Educatie. 

 

Workshop poppentheater 60 minuten

 

€ 70,-

 

De prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding en incl. 6 % btw. Reiskostenvergoeding 35 cent per km vanaf Annuntiatenstraat, Brugge of Krepelstraat Sluis (NL). De eerste 15 km zijn gratis. 

* Klik hier voor de aanvullende voorwaarden en een overzicht van het gehele aanbod + alle tarieven.

 

Voor meer informatie of boeken klik hier.