Sieraden maken van kralen en/of keramiek


Leeftijd? van 6 jaar t/m 14 jaar.

Hoeveel? maximaal 30


Zelf sieraden maken van kralen en/of klei en glazuur bij u thuis! De kinderen kunnen hun eigen ontwerpen maken van klei en glazuren. Na anderhalve week te hebben gedroogd, gaan de creaties de oven in! Het ene kind is wat sneller klaar dan de ander, maar dan valt er nog genoeg te doen! Verschillende rijgtechnieken komen aan bod. Met kraaltjes en knijptangen worden armbandjes en kettingen worden gemaakt. Deze kunnen gelijk mee naar huis voor een pronkrondje!

 

Tarieven

 

* Indien u deze activiteit boekt in combinatie met een voorstelling, workshop theater of living statue of de Voetenvriendin, krijgt u 10 euro korting per uur.

 

Met kralen

Starttarief 60 euro per uur + 2,50 per kind. *

De kinderen maken maximaal 5 stuks sieraden. Bijvoorbeeld 2 kettingen en 3 armbandjes. De  kinderen kunnen kiezen uit verschillende kralen, krijgen sluitinkjes en mogen elk 10 bedeltjes kiezen.

 

Kralen en keramiek

Starttarief 70 euro per uur: + 3,50 per kind.* (prijs incl. bakken)

Elk kind mag 5 kettinghangers van keramiek en glazuur maken en 1 ketting of 2 armbandje met kralen. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende kralen, krijgen de benodigde sluitinkjes en mogen elk 6 bedeltjes kiezen. Elk kind krijgt een leren koord waar zij/hij de keramieken hangers aan kan hangen. De hangers worden na het drogen en bakken opgestuurd per post. De andere sieraden mogen uiteraard direct mee!

 

Voor kinderanimatie voor grote groepen op campings en festivals... neemt u a.u.b. contact op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.


Een workshop sieraden maken voor tieners en volwassenen is ook mogelijk, neem contact op om uw wensen te bespreken. Meer keuze in technieken, kralen, hangers etc. is mogelijk! De prijs is afhankelijk van duur workshop, aantal personen en materiaal.

 

De prijzen zijn incl. 6 % btw en ecxl.  reiskostenvergoeding 30 cent per km vanaf Annuntiatenstraat, Brugge of Krepelstraat Sluis (NL). De eerste 15 km zijn gratis. 

* Klik hier voor de aanvullende voorwaarden en een overzicht van het gehele aanbod + alle tarieven.

 

Voor meer informatie of boeken klik hier.

 

Hier leest u de voorwaarden.