Lappie Lapstok, poppentheater, kinderanimatie, kinderfeestje Brugge, kinderfeestje Gent, kinderfeestje, kinderfeestje West-Vlaanderen, mobiel poppentheater,

        Kindertheater 

 

 

 

 Geschikt voor theaters, cultuurcentra, scholen, bibliotheken, evenementen, etc.  Passend bij thema's: seizoenen, klimaatverandering,  tijd, milieu, gedrag, winter en kerst.

 

Een interactieve voorstelling poppenspel en  live gezongen liedjes.

 

 

Duur? max. 50 minuten
Leeftijd? Van 5 t/m 10 jaar

Maximaal aantal toeschouwers? 200 (aantal afhankelijk van locatie)

 

                                                                       Stuk!

 

 

In het land van Pendule  duurt de winter  al 8 maanden. De koning heeft aan de winterwekker zitten knoeien om deze sneller te laten afgaan.  Hij wilde zo graag zijn nieuwe paleis bouwen in de lente! De winterwekker is nu stuk en  het land bibbert zijn langste winter ooit.   De president heeft geprutst aan de herfstwekker, de kapitein aan de zomerwekker..... Als de tijdhandelaar door haar verrekijker kijkt, ziet ze dat Daan de laatste boom wilt omkappen om het huis te kunnen verwarmen. Dit gaat  echt helemaal mis! De seizoenen zijn van de leg en de tijdhandelaar besluit dat de seizoenswekkers terug gehaald moeten worden.  Daan wordt op pad gestuurd om het land van een seizoensloos bestaan te redden. 

 


Een humoristische voorstelling over tijd, klimaat en de  drang van de mens om de natuurwetten naar  hun verlangens te kneden. Theater Lapstok zingt liedjes en zorgt voor  een sleutelrol voor het jonge publiek.


 

Spel, zang, teksten: Marisa Laperdrix

Coaching: Johnny de Meyer

Poppen: Jan Zalud http://www.janzalud.co.uk/

Gitaarspel op opname: Olof Sinke &

Decor: nog onbekend

Poster: Coen met een C

 

 

Try outs vanaf maart 2019, is nu al te boeken. Informeer gerust!

 

 

*inhoudswijzigingen voorbehouden. '