lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix
Lappie Lapstok, poppentheater, kinderanimatie, kinderfeestje Brugge, kinderfeestje Gent, kinderfeestje, kinderfeestje West-Vlaanderen, mobiel poppentheater,

                            Kindertheater 

 

 

Een interactieve voorstelling  met poppenspel en  live gezongen liedjes.

 

Kleine versie voor op scholen en bibliotheken is beschikbaar vanaf 1 november 2019. Voor in de theaters seizoen 2020-2021.

 

Duur? max. 50 minuten
Leeftijd? Van 6 t/m 10 jaar

Maximaal aantal toeschouwers? max. 150 (aantal afhankelijk van locatie)

 Geschikt voor theaters, cultuurcentra, scholen, bibliotheken, festivals, etc.

Passend bij thema's: seizoenen, klimaatverandering,  tijd, milieu, gedrag, winter en kerst.

 

                                                                    Stuk!

 

 

In het land van Pendule  duurt de winter  al 6 maanden. De koning heeft geknoeid aan de winterwekker om deze sneller te laten afgaan.  Hij wilde zo graag zijn nieuwe paleis bouwen in de lente! De winterwekker is nu stuk en  het land bibbert zijn langste winter ooit.   De president heeft geprutst aan de herfstwekker, de kapitein aan de zomerwekker..... Als de tijdhandelaar door haar verrekijker kijkt, ziet ze dat Daan de laatste boom wil omkappen om het huis te kunnen verwarmen. Dit gaat  echt helemaal mis! De seizoenen zijn van de leg en de tijdhandelaar besluit dat ze moet ingrijpen. Het is tijd om de wekkers terug in te leveren, tenzij een kind  4 moeilijke opdrachten kan uitvoeren. Dan krijgen de seizoensbedienders nog een laatste kans....  Lukt het Daan het land van een seizoensloos bestaan te redden?

 

 

Een humoristische voorstelling over tijd, klimaat en de  drang van de mens om de natuurwetten naar  hun verlangens te kneden. Theater Lapstok zingt liedjes en zorgt voor  een sleutelrol voor het jonge publiek.

 

 

Spel, zang, teksten: Marisa Laperdrix

Coaching: Johnny de Meyer

Poppen: Jan Zalud http://www.janzalud.co.uk/

Gitaarspel op opname: Olof Sinke

Poster: Coen met een C

 

 

 

 

*inhoudswijzigingen voorbehouden. '