Een theatervoorstelling maken

 

Duur? bespreekbaar

Hoeveel? max. 20 leerlingen tegelijk

Speeloppervlak? min. 25 m2, liefst een podium voor het optreden

 

N.a.v.een boek of thema maken we samen een voorstelling, waarbij de kinderen leren hoe ze scenes in elkaar kunnen zetten die interessant zijn voor het publiek, met beweging en tekstimprovisatie aan de hand van een gerichte opdracht.  De leerlingen ervaren dat je ook een verhaal kunt vertellen zonder lange teksten in te studeren. Dit motiveert leerlingen actief betrokken te zijn bij de inhoud en verlaagt de drempel tot samenspel voor leerlingen die nog wat schroom hebben.    Een project voor minimaal 2 middagen.  

Heeft u meer tijd, dankunt u ervoor kiezen ook décorstukken te maken of groepsdoorbrekend een voorstelling te spelen (elke groep een deel). Neem om vrijblijvend uw wensen te bespreken of meer informatie te verkrijgen, contact op.

 

Lappie Lapstok werkt volgens een formule, waardoor er afgestemd kan worden op uw thema. Indien u geen speciale inhoudswensen hebt, informeer naar de mogelijkheden!

 

 Tarief

 

Een theatervoorstelling of een workshop op maat : uw wens staat er niet bij?


 

 

n.o.t.k.

De prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding 40 cent per km (vanaf  Westkapelle (België) of Krepelstraat, Sluis NL), waarvan de eerste 15 km gratis. Exclusief  6 % btw. Scholen zijn in bepaalde gevallen vrijgesteld van btw.

 Indien u meerdere activiteiten boekt, zijn er soms kortingen mogelijk of is de tijdsduur aan te passen. Informeer hier gerust naar. Eventuele kortingen alleen geldig op dezelfde dag.

 

* Lees hier de aanvullende voorwaarden en download de prijslijst van het volledige aanbod

Voor meer informatie of boeken klik hier.