Ook leuk!

 

 

Op www.rodericklaperdrix.nl  is het beeldend werk van mijn broer te zien. Hij heeft een jaar geleden de opleiding Master Fine Arts, op het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen, afgerond. Deze zomer heeft hij nieuw werk gemaakt in de residentie van Kunstvereniging Diepenheim.

 

 

 

 

Op www.inlakechmusic.nl is muziek van mijn schoonzusje Nienke Lohuis te beluisteren. Haar band heet Inlakech en alle bandleden zijn  afgestudeerd  aan de Rockacademie in Tilburg. Wat zijn ze goed! Hieronder een video.

 

 

Op www.kersentuin.com kun je een fijn verblijf in een huisje, appartement, studio of kamer in de bed&breakfast van mijn ouders, boeken. In het stranddorpje Nieuwvliet!

 

 

www.ferini-nieuwvliet.nl is de website van mijn goede vriend en theaterpartner Rini Fenijn. Hij maakt theatervoorstellingen en kunst. Daarnaast verkoopt hij antiek, kunst en strandartikelen op de Sintbavodijk 31 in Nieuwvliet.

 

 

www.studioraven.nl heeft mijn mooie folders, huisstijl, banners, etc. ontworpen! Neem gerust een kijkje op haar website! Een buro voor grafisch ontwerp, vormgeving en fotografie.

www.backmedia.nl  Zij denken graag met u mee over uw strategie of huisstijl. Opdrachten op maat in een fris jasje!Op www.tijldamen.nl kunt u  kinderliedjes beluisteren bij elk thema in uw klas. Tijl is ook te boeken voor een optreden en dan neemt hij natuurlijk zijn gitaar mee!

  

https://kinderanimatie.injebuurt.be