roetveeg piet, sinterklaas, zwarte piet, sint en piet, pietenpak, straattheater piet sint, huur zwarte piet, huur sinterklaas, lappie lapstok

 

Pietje Precies, de klantenservice Piet

Te boeken als straattheater en als  huiskamerbezoek!

 

 

 

Deze Piet heeft het maar druk met het beantwoorden van alle klachten van de kinderen . Er bellen kinderen op die het inpakpapiertje niet snel genoeg konden uitpakken,  glutenvrije pepernoten eisen....of dringend hun chocoladeletter willen inruilen aan de balie... Om te voorkomen dat Piet het volgend jaar weer zo druk heeft met alle klachten, wil ze verschillende dingen weten en meten van de kinderen. Hoeveel pepernoten passen er in de mond, wat is de spanwijdte van de armen en als ze haar ukulele tevoorschijn tovert, wil ze weten of ze Sinterklaas liedjes kunnen zingen zonder valse pepern.... eu noten. En je kunt ook een verlangNIETlijstje bij haar inleveren! Noteer wat je vooral niet wil hebben (want wie wil er nu iets dat stinkt?)...en mik het in de grote brievenbus van Sinterklaas.

 

Een humoristische straattheater act waarbij kinderen op speelse wijze actief stilstaan bij wat ze allemaal al hebben en vooral niet nodig hebben. 

Zowel geschikt voor  tevreden als  verwende kinderen.

 

Leeftijd? Vanaf 4 jaar

Waar? Evenementen, feesten, bibliotheken, scholen etc.