Koekjes & snorharen

 

Grootkapje moet van moeder koekjes naar oma brengen.  Maar Grootkapje doet er echter alles aan om maar niet bij oma aan te komen!  Oma is laatst zo veranderd: ineens is ze zo harig en haar  kussen zijn natte  nog nooit zo nat geweest! Onderweg treuzelt ze zo erg dat ze bijna verdwaalt. Gelukkig was de de jager  zo lief om met haar mee te lopen. Want ja, in het bos zijn de wilde dieren. Hij heeft ook nog eens zijn gitaar bij!

Maar wat zien de kinderen daar als de jager in zijn jas naar zijn bril zoekt of wanneer hij onder zijn hoed krabt? Al lopend over het pad vertelt Grootkapje nietsvermoedend over oma en schudt allerlei smoezenliedjes uit haar rode kap! Zing je mee?

 

Dit muziektheater is een frisse wandelende verrassing op uw festival of school. De act duurt max. 25 minuten en dan lopen Grootkapje en de jager weer verder over het pad. Met vrolijke eigen liedjes van Lappie Lapstok! Want zeg nou zelf, het werd wel echt tijd voor een optreden met alleen maar liedjes! Beluister er hieronder alvast een paar!

Goed passend bij de thema's Sprookjes, Roodkapje, bos, dieren, halloween, muziek.... etc.

 

Concept, tekst, liedjes, spel en zang: Marisa Laperdrix / Lappie Lapstok

Gitarist: Hans van de Werf of een andere gitarist (afhankelijk van locatie & beschikbaarheid)

 

Foto's Joyce Caboor Photography

Enkele liedjes