Lappie Lapstok - aanbod voorstellingen.p
Adobe Acrobat document 5.2 MB
Folder aanbod Lappie 2017-2018.pdf
Adobe Acrobat document 26.5 MB

 

Totaaloverzicht Aanbod met prijzen en technische fiches

 

Het totaaloverzicht komt snel weer online!

Folder met een deel van het aanbod 2015 - 2016
Folder 2015 - 2016.pdf
Adobe Acrobat document 7.8 MB

 

 

Deze voorwaarden zijn opgesteld om de dag voor alle partijen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

 

De prijzen zijn exclusief 40 cent kmvergoeding, gerekend vanaf Brugge, Annuntiatenstraat  of (Sluis, Krepelstraat NL) en excl. 6 % btw. De eerste 15 km’s zijn gratis (7 ½ heen en 7 ½ terug). 

 

Een afspraak is pas definitief na het akkoord gaan met de offerte via de e-mail of als u de offerte getekend heeft en terugstuurt in PDF. De offerte geldt dan als contract. Let u a.u.b. op de vervaldatum, vermeld op de offerte.

 

A.u.b. een gratis parkeerplek voorzien, zo dicht mogelijk bij de locatie (i.v.m. laden en lossen). Indien er geen gratis parkeerplek wordt voorzien, worden de kosten van het betaald parkeren meegerekend in de eindfactuur. Tunnelkosten worden ook gefactureerd (T-tag).

 

Minimaal  1 van de organisatoren of leiding blijft gedurende de activiteiten, zoals bellen blazen, workshops en voorstellingen, in dezelfde ruimte  als de kinderen.  Uitzondering voor openbare evenementen, zoals dorpsfeesten, festivals.

 

De verantwoordelijkheid over de kinderen ligt bij degene die de activiteit boeken. Alle activiteiten gebeuren op uw risico. 

 

Lappie Lapstok hanteert verschillende prijzen voor kinderfeestjes, scholen en evenementen etc..  Bij prijswijzigingen op de website, worden offertes achteraf niet meer aangepast. Kortingen voor scholen zijn in de weekenden niet mogelijk. De minimum aantal uren te boeken, blijven wel gelijk.

 

Wijzigingen gelieve enkel via de e-mail doorgeven. Een wijziging betreft tijd, data,  locatie, activiteit en kinderaantal is alleen definitief indien u akkoord bent gegaan met de aangepaste offerte. Enkel wijzigingen indien dit mogelijk is voor beide partijen.

 

Vooraf wordt afgesproken hoeveel kinderen er deelnemen (uitgezonderd straattheater). Wijzigingen voor het kinderaantal bij de workshops, kunnen tot maximaal 24 uur van tevoren doorgegeven worden. Het aangegeven maximum aantal kinderen kan alleen in overleg overschreden worden. Dit i.v.m. het voorbereid materiaal. A.u.b. wijzigingen via de mail doorgeven: lappielapstok@hotmail.com.


Tijdens een kindervoorstelling of workshop zorgt men voor een rustige omgeving.

Vooraf of na afloop van de activiteit kunt u de deelnemers eten of drinken aanbieden. Tijdens een kindervoorstelling gelieve dit niet te doen, tijdens workshops enkel indien vooraf overlegd. Dit i.v.m. de concentratie van de kinderen en om de kwaliteit van de activiteit te waarborgen. Uitgezonderd buitenevenementen waarbij dit niet mogelijk is.

 

Er wordt tijdens een kindervoorstelling opgetreden met een headset, indien dit noodzakelijk is bijv. buiten, bij grotere groepen dan 70 personen. Wenst u sowieso geluidsversterking, geeft u dit gerust aan.

 

Indien er bijv. veel volwassenen aanwezig zijn, a.u.b. een aparte ruimte voorzien voor de voorstelling… tenzij de volwassenen graag in stilte meekijken. Alle aanwezigen (vanaf 2 jaar) worden als toeschouwer meegerekend en gefactureerd. Dus ook volwassenen! Indien u vooraf een aantal hebt opgegeven en er blijken er uiteindelijk meer te zijn, treft u het juiste aantal of een schatting op de factuur. Dit geldt niet voor minder personen dan vooraf aangegeven. Wilt u de prijs vooraf goed vastleggen, dan zult u zelf de ruimte moeten afzetten / sluiten. Bij een vrije inloop en uitloop, wordt er een vast maximum bedrag afgesproken in de offerte. Geeft u dus a.u.b. duidelijk aan, wat de bedoeling is, om verrassingen te voorkomen.  

 

De duur van een voorstelling kan variëren,  afhankelijk van de spanningsboog van de kinderen. Met name bij heel jonge kinderen, kan de voorstelling iets korter duren.

 

Lappie Lapstok behoudt zich het recht kinderen te laten stoppen met de activiteit, wanneer zij na een waarschuwing blijvend storend gedrag vertonen naar andere kinderen of het materiaal blijven beschadigen.

 

* Slecht weer (regen, stormwind)  Theater, Voetenvriendin, levend standbeeld / straattheater / workshop / poppenkastdorpen

Indien u voor een overdekking zorgt, gaat de activiteit door.  Anders behoudt Lappie Lapstok zich het recht de activiteit te staken tot het slechte weer wat afneemt. Het risico op slecht weer is voor de organisator.  Indien de activiteit niet door kan gaan, betaalt u de uitkoopsom. Eventueel min reis- en materiaalkosten. Afhankelijk van het feit of de activiteit wel of niet  al is gestart en of Lappie Lapstok al afgereisd is. Bellenblazen: zie document bellen blazen bovenaan de pagina. 

 

Indien de activiteit op privéterrein plaatsvindt: a.u.b. geen loslopende huisdieren in dezelfde ruimte  als de activiteiten houden. Dit kan de kinderen afleiden of de activiteit verstoren. Indien de dieren op Lappie Lapstoks verzoek niet worden verplaatst, behoudt Lappie Lapstok zich het recht de activiteit niet door te laten gaan. De geboekte activiteiten worden in dit geval wel gefactureerd.

 

Indien u promotiemateriaal wenst, stuurt Lappie Lapstok u deze graag per e-mail. A.u.b. geen foto’s van de site zonder toestemming gebruiken. U mag uiteraard zelf foto's maken van de activiteit!

 

Indien u zelf entree- of deelnamegeld vraagt voor de kindervoorstelling of een andere activiteit, dient u dit vooraf (samen met het bedrag) voor te leggen aan Lappie Lapstok voordat u akkoord gaat met de offerte.   Indien blijkt dat u dit niet heeft voorgelegd of heeft overlegd, is de offerte niet als contract geldig. Het kan zijn dat de prijs aangepast moet worden, indien Lappie Lapstok u korting heeft gegeven. Deze korting geldt namelijk niet als u een bijdrage vraagt van de deelnemers/toeschouwers.  In bepaalde gevallen kan een uitzondering gemaakt worden, enkel in overleg.

 

Leest u a.u.b verder voor de uitkoopsom.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitkoopsom

Indien u een boeking wilt afzeggen, kan dit tot 2 maanden  (=  61 kalenderdagen) van tevoren kosteloos voor scholen en kinderfeestjes. **  Voor andere organisaties, diensten en evenementen 4 maanden (122 kalenderdagen). Binnen die tijd  betaalt u de uitkoopsom, vermeld op de factuur. Eventueel min de niet gemaakte materiaal- en reiskosten.

 

Annuleren bellen blazen

Voor annuleren bij slecht weer, kijkt u bij ** op deze pagina. Lappie Lapstok probeert graag met u mee te denken, al blijft het risico op slecht weer  voor u.

 

 Indien Lappie Lapstok onverwacht niet kan komen (bijv. door ziekte, een begrafenis, beschadigd materiaal, etc.), zorgt men (indien men dit wenst) zelf voor een vervangende activiteit. Er dient door geen van de partijen een vergoeding betaald te worden. Indien u dit wenst en mogelijk is voor beide partijen, wordt er een nieuwe datum gepland.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Bellen blazen  **

 

Tot nu toe heeft het geen problemen geleverd, toch ter informatie: het sop is kindvriendelijk, maar is echter niet drinkbaar, zoals elk ander sop. Bij normaal gebruik geeft het geen vlekken op de kleding. De bellen kunnen bij grootverbruik wat vlekken geven op het gras. Dit verdwijnt vanzelf. Aan te raden is wat afstand te houden van bloemen en struiken. 

 

Toeschouwers blijven buiten de afzetting. Volwassenen kunnen deelnemen, indien dit vooraf is afgesproken.

 

Lappie Lapstok verzorgt teiltjes waar de kinderen hun handen in kunnen wassen, mits er een kraan op het terrein is. Indien deze niet aanwezig is, a.u.b. zelf teiltjes te voorzien met water.

Het risico op slecht weer is voor de klant, echter probeert Lappie Lapstok mee te denken:

 

U heeft de bellenvijver geboekt en het is slecht weer of het beloofd slecht weer te worden? (Stormwind in combinatie met regen of flinke regenbuien. Miezerregen of wind is geen probleem)

Optie 1: U zorgt voor een open partytent. De activiteit kan doorgaan.

Optie 2 : U betaalt de uitkoopsom , vermeld op de offerte. De helft van het sop wordt aangerekend. Vervoerskosten indien Lappie Lapstok al is gearriveerd. Is het bellen blazen al gestart, dan betaalt u  de helft van het sop + alles wat daarboven verbruikt is.

Optie 3: Vervangende activiteit: Indien u hiervoor kiest, leg a.u.b. uw keuze voor en dan geeft Lappie Lapstok aan wat mogelijk. Indien u meerdere activiteiten heeft geboekt is deze optie niet altijd mogelijk.

 

Wijzigingen voorbehouden.

 

 

Terug naar Theater & Kinderanimatie

 

Terug naar Kunst & Educatie