lappie lapstok, theater lapstok, poppentheater, figurentheater, figurentheater vlaanderen, figurentheater nederland, poppentheater nederland, poppentheater vlaanderen, kindertheater vlaanderen, kindertheater nederland, marisa laperdrix

 

Het totaaloverzicht komt snel weer online!

Deze voorwaarden zijn opgesteld om de dag voor alle partijen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

 

 

 

De prijzen zijn exclusief 40 cent kmvergoeding, gerekend vanaf Westkapelle (België)  of Sluis (NL) en excl. 6 % btw. De eerste 15 km’s zijn gratis (7 ½ heen en 7 ½ terug). 

 

 

 

A.u.b. een gratis parkeerplek voorzien, zo dicht mogelijk bij de locatie (i.v.m. laden en lossen). Indien er geen gratis parkeerplek wordt voorzien, worden de kosten van het betaald parkeren meegerekend in de eindfactuur.

 

 

 

Minimaal  1 van de organisatoren of leiding blijft gedurende de activiteiten, zoals bellen blazen, workshops en voorstellingen, in dezelfde ruimte  als de kinderen voor toezicht.  Uitzondering voor openbare evenementen, zoals dorpsfeesten, festivals.

 

 

 

De verantwoordelijkheid over de kinderen ligt bij degene die de activiteit boeken. Alle activiteiten gebeuren op uw risico. 

 

 

 

Lappie Lapstok hanteert verschillende prijzen voor kinderfeestjes, scholen en evenementen etc..  Bij prijswijzigingen op de website, worden offertes niet meer aangepast. 

 

 

 

Wijzigingen gelieve enkel via de e-mail doorgeven. Een wijziging betreft tijd, data,  locatie, activiteit en kinderaantal is alleen definitief indien u akkoord bent gegaan met de aangepaste offerte.

 

 

 

Vooraf wordt het aantal deelnemers dat zal  deelnemen afgesproken (uitgezonderd straattheater). Wijzigingen voor het kinderaantal bij de workshops, kunnen tot maximaal 24 uur van tevoren doorgegeven worden. Het aangegeven maximum aantal kinderen kan alleen in overleg overschreden worden. Dit i.v.m. het voorbereid materiaal. A.u.b. wijzigingen via de mail doorgeven: lappielapstok@hotmail.com.

 

 

 

Lappie Lapstok behoudt zich het recht kinderen te laten stoppen met de activiteit, wanneer zij na een waarschuwing blijvend storend gedrag vertonen naar andere kinderen of het materiaal blijven beschadigen.

 

 

 

VOORSTELLING

 

·        Alle aanwezigen bij een voorstelling (vanaf 2 jaar) worden als toeschouwer meegerekend en gefactureerd. Dus ook volwassenen, zoals ouders. 1 begeleider of leerkracht per 20 kinderen kan gratis meekijken.  Indien u vooraf een aantal hebt opgegeven en er blijken er uiteindelijk meer te zijn, treft u het juiste aantal of een schatting op de factuur. Dit geldt niet voor minder personen dan vooraf aangegeven. Wilt u de prijs vooraf goed vastleggen, dan zult u zelf de ruimte moeten afzetten / sluiten. Bij een vrije inloop en uitloop, wordt er een vast maximum bedrag afgesproken in de offerte. Geeft u dus a.u.b. duidelijk aan, wat de bedoeling is, om verrassingen te voorkomen.

 

·        Indien er veel volwassenen aanwezig zijn die niet meekijken met de voorstelling, heeft het de voorkeur een andere ruimte voor de voorstelling te voorzien. Uitgezonderd bepaalde buitenevenementen, waarbij dit niet mogelijk is. Wanneer er veel omgevingsgeluiden of beweging te zien is, kan dit de concentratie van de kinderen verstoren.  

 

·        Tijdens de voorstelling a.u.b. geen eten of drinken aanbieden aan de toeschouwers.

 

 

 

 

 

Slecht weer (regen, stormwind)

 

Indien u voor een overdekking zorgt, gaat de activiteit door.  Anders behoudt Lappie Lapstok zich het recht de activiteit te staken tot het slechte weer wat afneemt. Het risico op slecht weer is voor de organisator.  Indien de activiteit niet door kan gaan, betaalt u de uitkoopsom. Eventueel min reis- en materiaalkosten. Afhankelijk van het feit of de activiteit wel of niet  al is gestart en of Lappie Lapstok al afgereisd is.

 

 

 

U mag uiteraard zelf foto’s maken van de geboekte activiteiten. Indien u promotiemateriaal wenst, stuurt Lappie Lapstok u deze graag per e-mail. A.u.b. geen foto’s van de site zonder toestemming gebruiken.  

 

 

 

Indien u foto’s plaatst die u heeft verkregen via Lappie Lapstok om de activiteit te promoten, dient u ook de naam Lappie Lapstok te vermelden op de website, het artikel of op de poster van uw evenement. .

 

 

 

Indien u zelf entree- of deelnamegeld vraagt voor de workshop of een andere activiteit, dient u dit vooraf (samen met het bedrag) voor te leggen aan Lappie Lapstok voordat u akkoord gaat met de offerte. Uitgezonderd evenementen/festivals waarbij alle activiteiten in één betaald toegangskaartje/ticket zijn inbegrepen.   Deze offerte is gebaseerd op gratis deelname. Indien blijkt dat u dit niet heeft voorgelegd of heeft overlegd, is de offerte niet als contract geldig. Indien de activiteit al heeft plaatsgevonden, kan er een aangepaste prijs op de factuur staan.

 

 

 

Indien u voor uw evenementenbureau  of boekingskantoor boekt, dient u de praktische informatie en voorwaarden door te geven aan de klant, zodat er op de dag zelf geen misverstanden zijn en alles soepel verloopt. Het is niet toegestaan de activiteiten enkel onder uw eigen bedrijfsnaam aan te bieden,  wel onder de naam van het evenement of met de vermelding van’ Lappie Lapstok’.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Uitkoopsom

 

Indien u een boeking wilt afzeggen, kan dit tot 2 maanden  (=  61 kalenderdagen) van tevoren kosteloos voor scholen en kinderfeestjes. **  Voor andere organisaties, diensten en evenementen 4 maanden (122 kalenderdagen). Binnen die tijd  betaalt u de uitkoopsom, vermeld op de factuur. Eventueel min de niet gemaakte materiaal- en reiskosten.

 

 

 

Indien Lappie Lapstok onverwacht niet kan komen (bijv. door ziekte, begrafenis, beschadigd materiaal, etc.), zorgt men (indien men dit wenst) zelf voor een vervangende activiteit. Er dient door geen van de partijen een vergoeding betaald te worden. Indien u dit wenst en mogelijk is voor beide partijen, wordt er een nieuwe datum gepland.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Theater & Kinderanimatie

 

Terug naar Kunst & Educatie