Nieuw

Evenement? Zie hier het aanbod op een rijtje:

Lappie Lapstok evenementenaanbod 2017.pd
Adobe Acrobat document 23.5 MB

Toneelles Oostburg

 

Hou je van toneelspelen en lijkt het je leuk om  meer te leren over theater? Geef je dan op voor een gratis proefles toneel!
Het toneeljaar wordt verdeeld in 3 blokken.  Met elk blok kan je afzonderlijk mee doen, maar je kan je ook voor een heel jaar opgeven! Elk blok leren we wat nieuws en komt er een presenteermoment voorbij, zodat we onze kunsten kunnen tonen! We gaan aan de slag met improvisatiespelen, teksten, kostuums, theaterbegrippen, mimiek, clownerie, podiumpresentatie en meer...

Voor wie? Kinderen in groep 6, 7 en 8
Door wie? Marisa Laperdrix van Lappie Lapstok
Waar? Kerkcentrum op het Kerkplein, Oostburg (achter de Etos)
Wanneer? De eerste les is op dinsdag 20 september van  17.00 - 18.00 uur. Iedereen wordt elke les 10 minuten voor aanvang van de les verwacht.  In blok 2 werken we aan een voorstelling en wordt iedereen verwacht tussen 16.45 en 18.15 uur, dit is incl. opruimen.
Kosten? 6 euro per les, je betaalt per blok.

Blok 1:  een  algemene oriëntatie op theater in spelvorm.

Start 20 september, de eerste 5 lessen kunnen kinderen gratis een proefles volgen.* Dus neem gerust iemand mee! Dit blok bestaat uit 12 lessen. 13 december houden we een informele presentatie voor de ouders tijdens de laatste les van dit blok. Er zijn geen lessen in schoolvakanties!


Blok 2: vanaf les 3 werken we naar een voorstelling toe, die we opvoeren in het Ledeltheater op zaterdagmorgen 22 april 2017 . Aan dit blok kun je enkel deelnemen indien je bij het optreden aanwezig kunt zijn. Zaterdagochtend 11 maart '17 werken we aan het decor en rekwisieten.

Start 17 januari '17, de eerste 2 lessen kunnen kinderen een proefles volgen.


Blok 3:  We gaan aan de slag met stop-motion (het maken van een  filmpje) en de rest van de inhoud blijft nog even een verrassing

Start 2 mei '17, de laatste les op 4 juli. De eerst 2 lessen kunnen kinderen een proefles volgen.

 


Wil je je opgeven voor een blok of gratis proefles? Stuur een mailtje naar lappielapstok@hotmail.com, met daarin:

- je volledige naam

- de namen van je ouders

- je geboortedatum

- je adres

- telefoonnummer (liefst gsm)

- of je wel of geen ervaring hebt met toneel

- evt. andere relevante bijzonderheden

 

Hopelijk tot 20 september!

 

*Neem je iemand mee voor een proefles? Laat dit a.u.b. altijd even van tevoren weten! Dit i.v.m. de voorbereiding van de les.

Foto's van optreden Blok 2 De GeluksvogelLes 4 Mime met Hakim!