Donderdag 6 en 13 augustus 2020 speelt Lappie Lapstok de voorstelling De Wensappel op Groede Podium. Een interactieve en muzikale voorstelling voor de leeftijd 3 t/m 9 jaar.
 
De wensappel
Wanneer tovenaar Tatoe een appeltje wil plukken, zijn ze wederom allemaal op! Houdt hier dan niemand rekening met elkaar?  Om de bosbewoners een lesje te leren, tovert Tatoe een wensappel in de boom.  Je mag 2 wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet,  dan raak je natuurlijk  betoverd! En soldaat Rien ... die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits.... waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?
*
De voorstelling begint om 19.30 uur, is deze uitverkocht dan komt er nog een voorstelling in de verkoop voor 18.30 uur. De prijs is 4,50 euro per kind. De ouders blijven buiten de omheining en kunnen evt. op het terras zitten. Koop je kaartjes van 29 juli op www.groedepodium.nl of een half uur voor de voorstelling (indien voorradig, telefonisch reserveren is niet mogelijk). Indien het regent vindt de voorstelling onder de open tent plaats.  Bij restaurant Het Hoofdkwartier kun je voor aanvang of na afloop iets eten en drinken. Ook kun je na de voorstelling de cd van Lappie Lapstok kopen of een thuispakket reuzenbellen blazen of boomweaving (contant te betalen).  Meer informatie over Lappie Lapstok vind je op www.lappielapstok.com .
Heb je er ook zoveel zin in? Tot dan!
*
Adres van Groede Podium: Gerard de Moorsweg 4 in Groede
*
Luister hieronder alvast naar de liedjes!
Na afloop kun je kopen:
* De cd van Lappie Lapstok (10 euro)
* Boomweaving thuispakket (17,50) Zie foto's onderaan deze pagia.
* Thuispakket reuzenbellen blazen, 5 uur reuzenbellenpret (17,50)

Boomweaving (klik op de afbeelding om te bekijken)

Reuzenbellenpakket