Het Wirwar Weeffeest voor grote festivals en schoolreizen

 

Kun je niet kiezen uit figure weaving of action weaving? Wil je zowel klein als groot? Tussen de bomen, in de bomen, rond de bomen en aan de bomen? Bestel dan onze gekwalificeerde, nog net niet koninklijke, gedreven weefspecialisten. Zij komen uw festival opfleuren  met bergen touw van gerecycled materiaal.

 

Action weaving = weef tussen de bomen met bolletjes touw van 10 meter. Een echt weefwoud waar de kevers over de touwen kunnen glijden, jawel een heus insectenspeeltuin! Zelf kruip je er natuurlijk onderdoor als een ervaren jungletoerist om een sprinkhaan of mier de tijd van zijn leven te geven.

Figure weaving = maak een werkje om mee naar huis te nemen. Is het een dromenvanger of abstracte kunst? Je mag het helemaal zelf weten. Tot je naar huis gaat hang je hem in een boom of in de parasol.

Figure weaving XL = help je ook mee met het gezamenlijk werk? Knobbel en weef tussen grote vlakke en ruimtelijke kippengaas vormen! Waar de een eindigt, begint de ander....en we vrolijken het festival op. Zoveel kleuren bij elkaar heb je nog nooit gezien.

Boomweavng = Pimp een boom!

 

Kortom: weven tot je niet meer kunt! Voor alle kinderen van 3 t/m 99 jaar.

 

Leeftijd? Zelfstandig voor kinderen die knoopjes kunnen maken,  peuters en kleuters kunnen deelnemen samen met ouders. Geschikt voor zowel jonge en oudere kinderen als volwassenen.

Waar? Buiten! Indien er geen bomen zijn, gelieve palen in de grond te slaan. Aantal afhankelijk van de grootte van het festival. 16 aanknopingspunten in totaal is super!

Hoe? Er wordt een strook kippengaas gespannen tussen 2 bomen of tussen onze speciale rekken. Minimaal om de 3 meter een paal of een boom. Ook worden er grote ruimtelijke kippengaas figuren voorzien waar groepjes of duo's aan kunnen werken.  U zorgt zelf dat er een geschikte plek  om te weven, door eventueel palen in de grond te plaatsen. Kleine werkjes worden aan onze tafels gemaakt en action weaving gebeurt tussen palen of bomen. Een boom pimpen... daar hebben we een paar bomen voor nodig.

 

Voor vragen en boeken en prijzen op maat, neemt u het beste contact op: klikt u  hier